Neon Shadow review: un FPS SF de excepție, din vana lui Doom (Video)

1.124 ori
<b>Neon Shadow review: un FPS SF de excepție, din vana lui Doom (Video)</b>E greu să găsești pe Android un joc care să semene cu Doom, Halo sau System Shock, dar iată că l-am găsit și numele său este Neon Shadow. Testat pe tableta Allview Viva i8, jocul a funcționat și a arătat excelent, iar el costă 2 dolari....

E greu să găsești pe Android un joc care să semene cu Doom, Halo sau System Shock, dar iată că l-am găsit și numele său este Neon Shadow. Testat pe tableta Allview Viva i8, jocul a funcționat și a arătat excelent, iar el costă 2 dolari.

Acest FPS vine cu o atmosferă cyberpunk, arme care amintesc puțin de Unreal Tournament și cu multiplayer cu opțiune Deathmatch. Inteligența artificială e destul de bună și e reprezentată aici de o serie de roboți, turete și drone. Controlul nu e prea precis, deci va trebui să faceți câteva setări pentru a găsi customizarea ideală și gradul de sensibilitate dorit pentru schimbarea unghiului de vizualizare.

Neon Shadow review

Am apreciat și prezența unui mod split screen în multiplayer, pentru gamingul cooperativ, după cum se vede în review. Grafica jocului arată foarte bine, dar cam abuzează de nuanțe tip "neon". Muzica de fundal este una electronică destul de reușită, iar interfața e foarte curată și bine organizată.

îmi place și ca un nivel are în medie 7 minute de acțiune și că acest joc nu are achiziții în aplicație ascunse. Neon Shadow primește o notă de 9 din 10 de la Mobilissimo.ro și îl descărcați de aici pentru Android și de aici pentru iOS.

Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×