LG promite o rezistenţă la apă deosebită pentru flagship-ul LG G6 prin noi teasere

858 ori
<b>LG promite o rezistenţă la apă deosebită pentru flagship-ul LG G6 prin noi teasere</b>Sud-coreenii de la LG continuă să dezvăluie materiale teaser pentru viitorul flagship numit G6, terminal care aparent ar urma să ofere o rezistență la apă deosebită. Acest produs va fi dezvăluit oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data

Ziua şi teaserul pentru LG G6, flagshipul companiei sud coreene care va debuta la MWC 2017 spre finalul acestei luni. Am avut deja diferite promisiuni şi indicii legate de ecranul acestui smartphone, iar cele mai noi teasere fac referire la rezistenţA la apă.

Primul ne promite că telefonul va "rezista mai bine sub presiune". De obicei când auzim de rezistenţă ne gândim la rezistenţă la apă şi praf, dar poate că de data asta vom vedea şi o rezistenţă mai bună la impact, cine ştie. E drept că LG e codaşă printre marile companii, neavând telefoane de top care să reziste la scufundarea în apă, deci era cazul implementării acestei funcţii.

Teaser LG G6

Apoi vine teaserul pe fundal roz care ne promite că putem să ne bazăm pe telefon oricând fără probleme, aparent o aluzie la problemele lui Note 7. LG mai promite şi că a făcut multiple verificări acestui flagship şi nu ne vom trezi cu vreun defect fatal. Acest tip de teasere cu scris pe un fundal fistichiu se repetă de câteva zile, ultima oară cu o aluzie la asistentul virtual Google Assistant, ce ar putea fi preinstalat pe flagship.

Ieri vedeam şi panoul frontal al lui G6 într-o imagine şi sunt sigur că vor mai urma scăpări de gen, controlate sau nu. Totul e clarificat duminica viitoare, pe 26 februarie la lansarea de la MWC. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×