Nokia N82, cu camera de 5 megapixeli, ni se prezinta

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.670 ori
<b>Nokia N82, cu camera de 5 megapixeli, ni se prezinta</b>Primele imagini cu mult-asteptatul telefon Nokia N82 dotat cu camera de 5 megapixeli au fost disponibile online inca din luna mai a acestui an. Iata ca acum si primele imagini 100% reale si confirmate si-au facut aparitia, una dintre acestea fiind si cea...

Primele imagini cu mult-asteptatul telefon Nokia N82 dotat cu camera de 5 megapixeli au fost disponibile online inca din luna mai a acestui an. Iata ca acum si primele imagini 100% reale si confirmate si-au facut aparitia, una dintre acestea fiind si cea de mai jos:

Primele imagini care reprezentau terminalul Nokia N82 au fost scapate pe internet impreuna cu informatii in legatura cu Nokia N81, telefonul destinat gamerilor. De mentionat este si faptul ca acele informatii au fost in totalitate adevarate, deci si detaliile despre N82 care sunt acum disponibile au toate sansele sa fie reale. Astfel, N82 este un quad-band GSM, care suporta conectivitate UMTS si HSDPA si include o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss.

Camera suporta autofocus si zoom digital de pana la 20 X, dar si flash Xenon real si captura video VGA la 30fps. Terminalul este dotat cu o camera secundara CIF, dar si cu un display QVGA de 16 milioane de culori cu o diagonala de 2.4 inch  si rezolutie de 240 x 320 pixeli. Handsetul include GPS, radio FM, suport WiFi si Bluetooth 2.0, iar memoria sa interna este de 100MB. Spatiul de stocare poate fi crescut prin intermediul slotului pentru carduri microSD. N82 masoara 112 x 50.2 x 17.3 mm si cantareste 120 de grame. Terminalul rezista 280 de minute in mod GSM, 180 de min in WCDMA, 270 de ore in mod standby (GSM) si 250 de ore in standby (WCDMA).

Nokia N82 va fi anuntat oficial vinerea viitoare, pe data de 2 noiembrie

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×