KDDI dezvolta telefoane futuriste, dar nu telefoane utile

1.233 ori
<b>KDDI dezvolta telefoane futuriste, dar nu telefoane utile</b>Centrul de design KDDI este un templu dedicat telefoanelor japoneze. In interiorul sau exista o colectie de telefoane ale anului 2007, dar si o expozitie de telefoane futuristice, sub forma de concepte. Fiecare terminal este oferit de catre operatorul...

Centrul de design KDDI este un templu dedicat telefoanelor japoneze. In interiorul sau exista o colectie de telefoane ale anului 2007, dar si o expozitie de telefoane futuristice, sub forma de concepte.

Fiecare terminal este oferit de catre operatorul japonez potentialilor clienti care doresc sa arunce o privire asupra viitorului telefoniei mobile. In mod surprinzator, aceste telefoane sunt chiar groase, fata de ce ne-am fi asteptat... Telefonul viitorului pare a fi unul cu design dreptunghiular si la fel de subtire ca Helio Fin. Motivul pentru acest design si grosimea handseturilor este faptul ca suportul pentru televiziunea mobila prin DMB necesita o baterie de mari dimensiuni.

Personal am prefera un telefon mai subtire, in locul unuia cu suport TV, avand in vedere faptul ca televiziunea mobila nu surade atat de mult ca radio-ul de exemplu. Se pare ca piata japoneza nu este atat de marcata de diversitate pe cat am fi crezut, de vreme ce rar se pot vedea pe strazile oraselor din Tokio smartphone-uri, publicul preferand mai degraba sa foloseasca aceleasi telefoane deloc aratoase, cu feature-uri impresionante si cu un acces (in mod surprinzator) destul de limitat si de costisitor la internet.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×