Nokia X Riptide GP2 Demo: rulează fără probleme și fără pic de lag (Video)

833 ori
<b>Nokia X Riptide GP2 Demo: rulează fără probleme și fără pic de lag (Video)</b>După un demo de succes cu Asphalt 8 pe Nokia X, iată că micuțul telefon cu Android rulează încă un joc benchmark aici la Mobilissimo.ro. E vorba despre Riptide GP2, pe care îl vedeți în acțiune pe telefonul Nokia X primit în teste de la...

După un demo de succes cu Asphalt 8 pe Nokia X, iată că micuțul telefon cu Android rulează încă un joc benchmark aici la Mobilissimo.ro. E vorba despre Riptide GP2, pe care îl vedeți în acțiune pe telefonul Nokia X primit în teste de la Cosmote România.

Acest device costă 499 lei la operator și vine cu 512 MB RAM, 4 GB stocare și procesor Snapdragon S4 Play. Avem parte și de slot microSD și de un ecran de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Jocul rulează fără lag, intra chiar rapid în aplicație și pentru a descărca acest titlu am avut nevoie de 1 Mobile Market, în lipsa lui Play Store. Complexitatea scenelor e setată pe mediu, iar shaderul pe low, în vreme ce modelele afișate au rezoluție destul de OK.

Nokia X Riptide GP2 Demo: rulează fără probleme și fără pic de lag (Video)

Reflexia apei și boost blurul sunt aplicate, iar senzația de viteză este prezentă. La capitolul audio totul se comportă ca pe un smartphone, iar meniurile se mișca fluid. Nu vă recomand să umblați la setări de grafică, deoarece ele pot încetini jocul sau terminalul chiar. Nici măcar supraîncălzirea nu apare aici, deci Riptide GP2 rulează pe Nokia X fără probleme.

Nokia X prețuri actualizate:

​

Nokia X Riptide GP2 Demo

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×