iOS 12.1 Beta rezolvă problema cu încărcarea noilor iPhone-uri; Avem și noi emoji-uri și control bokeh în timp real

1.565 ori
<b>iOS 12.1 Beta rezolvă problema cu încărcarea noilor iPhone-uri; Avem și noi emoji-uri și control bokeh în timp real</b>Cum nici o lansare de noi smartphone-uri nu este lipsită de probleme, nici cea a duo-ului iPhone XS și iPhone XS MAX nu a fost lipsită de bug-uri. Una dintre problemele semnalate de către utilizatori a fost cea asociată încărcării, telefoanele

După cum era de așteptat, lansarea noilor modele iPhone XS și iPhone XS Max s-a soldat și cu o serie de probleme întâmpinate de către utilizatori, cea mai serioasă fiind asociată bug-ului de încărcare ce și-a făcut apariția acum câteva zile. Problema consta în faptul că unele terminale XS și XS Max refuzau să se încarce la conectarea cablului, fiind necesar un tap pe ecran sau reconectarea cablului pentru a alimenta bateria.

Partea bună este că Apple a rezolvat bug-ul și odată cu iOS 12.1 veți scăpa de această problemă. Momentan rezolvarea vine doar în cadrul lui iOS 12.1 Beta care aduce printre altele și 70 noi emoji-uri de la iconițe cu bărbat/femeie cu păr roșcat, gri sau creț și până la iconițe ce reprezintă animale, sporturi sau diverse alimente. 

De asemenea sunt incluse aici și alte funcții precum Depth Control ce permite modificarea în timp real a nivelului bokeh în modul Potrait din Camera Foto. Avem și Group FaceTime ce permite realizarea de apeluri video între mai multe persoane, dar și implementarea suportului eSIM. Ținând cont de problema încărcării ce trebuie rezolvată rapid, este de așteptat ca iOS 12.1 să debuteze în varianta publică curând. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×