War Wings Review (Huawei Mate 9 Pro): World of Tanks cu avioane şi multă varietate (Video)

1.925 ori
<b>War Wings Review (Huawei Mate 9 Pro): World of Tanks cu avioane şi multă varietate (Video)</b>Dacă vă numărați printre cei care apreciază jocul World of Tanks dar vreți să încercați o experiență mai diferită, atunci War Wings este titlul perfect. Acesta schimbă tancurile cu avioanele și veți purta lupte în aer pentru a avansa și debloca

War Wings a luat cu asalt Internetul după debut, promiţând să fie un soi de World of Tanks cu avioane şi aceasta pretenţie e total justificată. E drept că nu avem medii de joc prea ample, pur şi simplu un spaţiu deschis prin care să zburăm, dar să nu divulgăm prea mult. Am testat jocul pe Huawei Mate 9 Pro şi trebuie să ştiţi că e gratuit.

Distribuit de Miniclip şi realizat de Tencent şi Mobile Fish, titlul include avioane din al Al Doilea Război Mondial, fie cele britanice, asiatice, germane şi americane. Luptele se dau în regim de 4 versus 4 şi sunt strict PvP, adică împotriva unor gameri reali. Vă veţi respawna după ce sunteţi doborâţi, dar lucrurile sunt puţin mai complexe decât credeţi.

War Wings

Fiecare echipă primeşte la început 10 respawn tickets şi prima care le epuizează pierde. Practic un jucător slab poate trage în jos toată echipa. Controlul e foarte simplu, pe bază de thumbstick pentru direcţie şi avem şi butoane pentru acceleraţie, buton de de tragere şi de încărcare a mitralierei. Avioanele sunt personalizabile, inclusiv la nivel de jet colorat lăsat în urmă de aripile sale, plus stickerele care le decorează.

Atenţie mare la cooldown, pentru că şi acceleraţia şi mitraliera au câte un meter, care trebuie aşteptat să se golească pentru a putea fi folosit iar. Trebuie să aveţi 1 GB liber pentru acest joc şi se cam reflectă asta în grafică. Avioanele sunt lucioase, fundalul e maiestuos şi simplul fapt că avem 8 avioane pe ecran care arată bine solicită serios GPU-ul.

War Wings

Gameplay-ul e rapid, dar ideea de a evita sau fenta un atac e super relativă. Avem ceva de gen auto aim, care apare şi dispare, nefiind deloc constant. În principiu dacă inamicul intră în raza ta de acţiune şi apeşi şi butonul de zoom e clar că îl vei nimeri de câteva ori, eventual şi doborî. Puteţi schimba tipul de muniţie şi să deblocaţi skill tree-uri complexe pentru fiecare avion.

Jocul e distractiv, dar oarecum limitat. Veţi juca mai mult pentru a colecţiona avioane decât pentru vreun killstreak dumnezeiesc, mai ales după ce faceţi ceva de gen de 2-3 ori. Îi acordăm nota 8.9 din 10. Poate fi descărcat de aici pe iOS și de aici pe Android.

Prețuri actualizate Huawei Mate 9 Pro:

War Wings, prezentare video:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×