Rayman Adventures Review (Sony Xperia Z5 Premium): platformerul clasic primeşte şi conceptul de sidekickuri şi 2 mini jocuri (Video)

1.306 ori
<b>Rayman Adventures Review (Sony Xperia Z5 Premium): platformerul clasic primeşte şi conceptul de sidekickuri şi 2 mini jocuri (Video)</b>Rayman Jungle Run şi Fiesta Run au fost platformere excelente pe mobil şi mai nou şi Rayman 1 a fost recondiţionat şi lansat pe iOS. &Icirc;ntre timp noi am testat Rayman Adventures, disponibil gratuit in Play Store şi &icirc;ncercat pe Sony Xperia...

Rayman Jungle Run şi Fiesta Run au fost platformere excelente pe mobil şi mai nou şi Rayman 1 a fost recondiţionat şi lansat pe iOS. Între timp noi am testat Rayman Adventures, disponibil gratuit in Play Store şi încercat pe Sony Xperia Z5 Premium.

Titlul este un platformer, care aduce şi 2 mini game-uri interesante bazate pe acei sidekicks numiţi Incrediballs. Ei sunt organizaţi în familii, ce vieţuiesc într-un pom ce tot creşte cu fiecare locatar nou, cam ca în Jack şi Vrejul de Fasole. Adunarea creaturilor e primul mini game, iar al doilea se declanşează când îi punem pe micuţi să cânte.

Pentru că jocul este un freemium, vom avea şi timere, ce apar când terminăm o succesiune de nivele şi găsim un ou, ce trebuie pus la clocit. Clocitul durează câteva zeci de minute şi e accelerat folosind poţiuni sau cheltuind bani/gems dacă nu avem poţiuni. Din ou iese un nou Incrediball, care vă va însoţi în gameplay, cu rol de protecţie contra damage-ului, de magnet de lums (micile creaturi galbene pe care le aduna Rayman mereu) sau de a descoperi Lums ascunşi.

Rayman Adventures Review (Sony Xperia Z5 Premium): platformerul clasic primeşte şi conceptul de sidekickuri şi 2 mini jocuri (Video)

Grafica arată binişor, deşi nu simt un upgrade faţă de Fiesta Run sau Jungle Run, sincer să fiu. Nivelele sunt puţin mai lungi decât în acele titluri şi parcă nivelul de dificultate e crescut, dar nu neapărat prin gameplay în sine, cât prin implementarea sistemului de control. S-a trecut la un sistem bazat pe swipe şi tap, când eu sincer preferam butoane virtuale pe ecran.

Facem swipe pentru a schimba direcţia din mers, swipe în jos pentru a distruge un schelet sau obiect care obstrucţionează o zonă în care trebuie să ajungeţi şi ţinem apăsat pe ecran pentru a declanşa parul-elicopter al lui Ray. Vom avea şi nivele în care inamicii ne atacă în valuri, la pachet cu capcane cu ţepi şi ghilotine, dar şi nivele contra timp, ce au limite imposibile de zeci de secunde.

Rayman Adventures

Cumva acelea provoacă frustrare şi strica din plăcerea jocului. Nu am simţit nevoia de IAP-uri şi am trecut printr-un univers medieval şi prin Grecia Antică, ca fundal de joc. Vom putea juca şi cu alte personaje deblocabile şi schimbă costume cu unele trademark de la Ubisoft, din universul Far Cry sau Splinter Cell.

Rayman Adventures e un platformer destul de bun, dar care vrea să facă prea multe cu acei Sidekicks şi care are un sistem de control nu prea bine implementat. Nota este de 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Sony Xperia Z5 Premium, prețuri actualizate:

Review Rayman Adventures, joc prezentat pe Sony Xperia Z5 Premium

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×