Fujitsu și NEC pregătesc telefoane cu Tizen OS pentru 2014, le urmează exemplul celor de la Samsung

Autor:  | Publicat în:  Tizen OS 1.013 ori
<b>Fujitsu și NEC pregătesc telefoane cu Tizen OS pentru 2014, le urmează exemplul celor de la Samsung</b>Samsung este în avantgarda evoluției sistemului de operare Tizen, iar acum Fujitsu și NEC au anunțat că vor lansa telefoane cu această platformă la bord în 2014. între timp suntem siguri că Samsung va fi prima companie care va lansa un handset...

Samsung este în avantgarda evoluției sistemului de operare Tizen, iar acum Fujitsu și NEC au anunțat că vor lansa telefoane cu această platformă la bord în 2014. între timp suntem siguri că Samsung va fi prima companie care va lansa un handset Tizen OS în acest an.

Terminalul ar putea semăna cu un Galaxy S III, vândut deja în peste 40 de milioane de unități la nivel mondial. Fujitsu și NEC vor experimenta întâi cu telefoane Tizen în țara lor de baștină, Japonia, iar în cazul în care vă întrebați, screenshotul de mai sus va arata lookul unui Tizen 2.0. în luna august a anului trecut Fujitsu și NEC s-au aliat cu NTT DoCoMo pentru a lansa un conglomerat producător de chipuri numit Access Network TechnologyLimited.

E posibil ca această companie să producă chipseturile handseturilor cu Tizen. Alianța Tizen este compusă din companii precum Samsung, Intel, Huawei, Panasonic, Vodafone, Orange, Fujitsu, NEC și alte câteva branduri de top. Release-ul Tizen 2.0 suporta procesoare Exynos 4412, NFC și ecrane HD. Credeți că va ajunge Tizen măcar la succesul lui Bada OS?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×