Rescue Roby review: un puzzle fizic mai antrenant decât Amazing Alex (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.005 ori
<b>Rescue Roby review: un puzzle fizic mai antrenant decât Amazing Alex (Video)</b>știu că la acea vreme am fost criticat pentru opinia mea, dar Amazing Alex de la Rovio nu mi s-a părut un joc bun atunci când s-a lansat. Dovada că se poate mai bine este chiar titlul de față, Rescue Roby, un joc care costă 3.25 lei în varianta...

știu că la acea vreme am fost criticat pentru opinia mea, dar Amazing Alex de la Rovio nu mi s-a părut un joc bun atunci când s-a lansat. Dovada că se poate mai bine este chiar titlul de față, Rescue Roby, un joc care costă 3.25 lei în varianta full, iar noi am testat doar varianta free, după cum se vede în review-ul de mai jos.

Am jucat acest titlu pe o tabletă E-Boda X80 și în ciuda unghiurilor slabe de vizualizare, experiență a fost excelentă. Rețineți că după ce am realizat acest review, de Valentine's Day jocul a primit încă 100 de nivele noi cadou pentru îndrăgostiți. Ce trebuie să faceți aici? Ei bine, în acest puzzle fizic va trebui să mutați cutii, obiecte, să detonați TNT-uri și să folosiți rampe pentru a duce un robot, uneori chiar doi roboți către cutiile în care trebuie să stea ei. știu că sună simplu, dar nu e chiar așa.

Rescue Roby review: un puzzle fizic mai antrenant decât Amazing Alex (Video)

Va trebui să știți puțină fizică, să lucrați cu pârghii, cu ricoșeuri, cu obiectele aruncate de suflul unei explozii și cu... gravitația. Rescue Roby este o creație a celor de la Runaway Studios, iar jocul oferă aproape 200 de nivele de distracție, ținându-vă ocupați ore bune. Personajul principal este Roby robotul, care trebuie să ajungă în coșul său. Pe lângă acest obiectiv, mai trebuie să adunați și rotițe aurite pentru a debloca nivele viitoare, deci trebuie să vă calculați fiecare mutare.

îi acordăm acestui joc nota 8.5 din 10 și asta pentru că e ușor repetitiv. îl descărcați de aici în varianta gratuită și de aici Full.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×