CSR Racing 2 Review (UHANS S1): cursele "liniuţă" reduse la o experienţă arcade, care nu e deloc rea totuşi (Video)

1.242 ori
<b>CSR Racing 2 Review (UHANS S1): cursele "liniuţă" reduse la o experienţă arcade, care nu e deloc rea totuşi (Video)</b>Mobilissimo.ro realizează recenzia jocului CSR Racing 2, testat pe telefonul UHANS S1. Titlul e gratuit in Play Store şi e un simulator de curse de tip liniuţă, ținta fiind schimbarea vitezelor la timp aici. Au trecut 4 ani de la CSR Racing 1 şi..

Pasionaţii de curse "liniuţă" şi de cai putere au jocuri gârlă la dispoziţie, dar puţine se axează strict pe reflexul de a schimba viteza la timp. Aici intră în acţiune seria CSR Racing şi multiplele sale clone, dar baza rămâne seria principală totuşi. CSR Racing 2 a sosit la 4 ani după predecesorul său şi l-am testat pe telefonul UHANS S1.

Jocul a debutat pe 1 iulie 2016 şi vine de la Natural Motion Games, firmă deţinută de Zynga, deci pedigree-ul e garantat. Gratuit in Play Store acest titlu aparţine unei serii cu 190 de milioane de descărcări. Există şi un energy meter aici cu combustibil, pe care îl umplem dacă vedem reclame şi există şi numeroase upgrade-uri pentru automobile.

Putem folosi şi acele "decals" pentru a face vehiculele să arate mai bine, iar CSR Racing 2 pune la bătaie 50 de automobile cu licenţă, inclusiv bestii Pagani, Koenigsegg, Bugatti sau Lamborghini. Veţi putea şi să dezasamblaţi maşini pentru a le folosi componentele şi să aplicaţi fuziunea lor pentru a îmbunătăţi alte maşini.

Review CSR Racing 2, joc prezentat pe telefonul UHANS S1

Există şi provocări în multiplayer aici, iar grafica e destul de arătoasă, având totuşi în vedere genul de joc de care vorbim aici. Primim şi nitro, atunci când doar schimbarea de viteză la timp nu ajunge şi în fiecare secţiune a "campaniei" găsim câte 4 rivali, plus un boss, care trebuie depăşit în 3 curse. Avem chiar şi o poveste şi o serie de personaje cool care ne introduc în lumea "liniuţelor".

7 aspecte ale maşinii pot fi actualizate la 5 nivele diferite, plus unul extra special. Lookul automobilelor poate fi modificat la nivel de vopsea, jante, colantare şi altele. Pare a fi un joc cu nivel de dificultate scăzut şi ideea va rămâne mereu doar să nimerim acul de pe cadrane fix când trebuie să schimbăm viteza. Cursele durează doar câteva secunde, întărind ideea că acesta e strict joc de mobile.

E un titlu distractiv, dar doar pentru maniacii murdari de ulei şi obsedaţi de presiunea din cauciucuri şi termeni tehnici ai motorului. Îi acordăm nota de 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Review CSR Racing 2, joc prezentat pe telefonul UHANS S1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×