Asphalt Xtreme Review (Huawei MediaPad M3): Asphalt se umple de noroi, în cel mai glorios mod posibil (Video)

1.395 ori
<b>Asphalt Xtreme Review (Huawei MediaPad M3): Asphalt se umple de noroi, în cel mai glorios mod posibil (Video)</b>De la Asphalt 8 încoace nu am avut un succesor real pentru celebrul titlu de curse, cel puţin până săptămâna trecută, când a debutat Asphalt Xtreme. El duce seria spre zona offroad, cu monster truck-uri şi buggie-uri la pachet. E produs de Gameloft..

De la Asphalt 8 încoace nu am avut un succesor real pentru celebrul titlu de curse, cel puţin până săptămâna trecută, când a debutat Asphalt Xtreme. El duce seria spre zona offroad, cu monster truck-uri şi buggie-uri la pachet. E produs de Gameloft, gratuit in Play Store şi testat de noi pe tableta Huawei MediaPad M3.

Grafica a primit o actualizare, lucru care se vede în special dacă vă uitaţi cu atenţie la mediul din jur şi la modul în care se mişcă roțile automobilelor când dau peste obstacole. Fizica e bunicică, deşi avem în continuare rampele de pe care zburăm în mod nebunesc. Mi se pare şi că circuitele sunt acum mult mai late şi un pic confuze, fiind nevoie de indicatoare uneori pentru a putea naviga eficient spre Finish.

Review joc Asphalt Xtreme Review, prezentat pe Huawei MediaPad M3

Putem face drifturi, avem şi nitro, iar AI-ul e foarte agresiv. Evident putem face knockdown-uri, cu atât mai savuroase în multiplayer, unde ne întrecem cu alţi 7 gameri reali. De remarcat că multiplayerul nu prea funcţionează, câteva tentative ale noastre de a-l accesa eşuând. Avem 35 de maşini la dispoziţie, printre care şi modele SUV, pickup şi chiar camioane veritabile.

Ele vin de la mărci că Jeep, Ford, Predator, Dodge sau Chevy, iar cursele ne vor duce în Valea Nilului, sau în Norvegia, printre gheţari. Avem foarte multe obiecte destructibile în cale, dar şi bariere, pe care le putem sparge doar cu maşini de mare tonaj, nu cu buggie-uri. Pe lângă cursele din Cariera şi multiplayer, avem şi Master Series, în care putem concura într-o clasă de automobile pentru a debloca altele din acea categorie.

Evident primim şi upgrade-uri, care au nevoie de un fel de cărţi de joc ca în ultimul NFS, dar şi de bani. Mecanismul freemium e reprezentat de o bară de "ulei", care se termină după câteva curse, dar cheltuind bani virtuali îşi revine, cu un timer la pachet. Soundtrack-ul e bunicel, chiar dacă e reprezentat de artişti anonim, iar controlul tilt nu e bine deloc implementat, iar eu l-am preferat pe cel touch.

Jocul ocupă 1 GB spaţiu de stocare şi orice poate fi spus despre el, nu mai că nu e distractiv nu. În afară de problemele cu serverele la multiplayer, e jocul de curse perfect. Vi-l recomand şi îi dăm notă de 9.5 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, de aici pentru Windows, sau de aici pentru iOS.

Tableta MediaPad M3 va fi disponibilă curând prin eMAG, dar o puteți comanda deja de pe Amazon, dacă sunteți familiarizați cu comenzile de la acest retailer.

Review joc Asphalt Xtreme Review, prezentat pe Huawei MediaPad M3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×