SBK 15 Review (Huawei P8 Lite): probabil cel mai complex simulator de curse pe 2 roţi de pe mobil, dar nu chiar un joc perfect (Video)

1.130 ori
<b>SBK 15 Review (Huawei P8 Lite): probabil cel mai complex simulator de curse pe 2 roţi de pe mobil, dar nu chiar un joc perfect (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat telefonul Huawei P8 Lite, am pus la treabă şi jocul SBK 15 Official Mobile Game, disponibil gratuit in Play Store. El se doreşte a fi un simulator oficial de curse cu motociclete, asociat lui Moto GP. &nbsp; Produs de...

Atunci când am testat telefonul Huawei P8 Lite, am pus la treabă şi jocul SBK 15 Official Mobile Game, disponibil gratuit in Play Store. El se doreşte a fi un simulator oficial de curse cu motociclete, asociat lui Moto GP.

Produs de Digital Tales, titlul pune ceva probleme la capitolul control, indiferent de opţiunile încercate, de la tilt şi touch la slidere virtuale. Grafica arată foarte bine şi avem chiar şi curse speciale drept bonus cu ocazia lansării lui Mission Impossible Rogue Nation cu ceva vreme în urmă. Titlul include campioni reali ai motociclismului, ca Tom Sykes sau Sylvain Guintoli, iar echipele sunt şi ele luate din Moto GP cel real: Aprilia, Kawasaki, Honda, Ducatti, Suzuki sau BMW. Există 13 runde ale campionatelor mondiale de Superbike, 24 de piloţi şi 14 echipe în total.

SBK 15

Modurile de joc sunt Championship, Quick Race şi Time Attack, dar există şi altele, inclusiv cel bonus din Mission Impossible. Fizica jocului e bună, cel puţin când motocicleta e independentă. Atunci când 2 bolizi se ciocnesc, ei se comportă ca două cărămizi din păcate. Există 9 configuratii de control, bazate pe giroscop sau butoane şi slidere şi ţin să subliniez că nici una nu aduce un control comod, din păcate.

Puteţi seta numărul de tururi de pistă şi dificultatea, iar grafica 3D arată destul de bine aici. În cazul în care va surprinde că nu am progresat în acest titlu, aflaţi că nu sunt chiar campion la SBK15 şi nici la vreun alt joc cu motoare. Pur şi simplu nu mă pricep la sporturile cu 2 roţi. Se vede totuşi că s-a muncit mult la acest titlu, având în vedere cantitatea mare de conţinuturi originale oferite. Îi acordam nota de 8.3 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, de aici pentru iOS, sau de aici pentru Windows Phone.

Prețul actualizat al telefonului Huawei P8 Lite, îș puteți afla de mai jos:

Review SBK 15, prezentat pe Huawei P8 Lite

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×