Sonic Runners Review (Allview P6 Qmax): ne întoarcem la rădăcinile lui Sonic, dar cu multe nivele repetitive (Video)

1.290 ori
<b>Sonic Runners Review (Allview P6 Qmax): ne întoarcem la rădăcinile lui Sonic, dar cu multe nivele repetitive (Video)</b>Sonic Runners e un joc aniversar lansat de către Sega pentru a sărbători decenii de existenţă ale ariciului albastru. Titlul e gratuit in Play Store şi l-am testat pe telefonul Allview P6 Qmax. Acesta e un endless runner side scrolling,...

Sonic Runners e un joc aniversar lansat de către Sega pentru a sărbători decenii de existenţă ale ariciului albastru. Titlul e gratuit in Play Store şi l-am testat pe telefonul Allview P6 Qmax. Acesta e un endless runner side scrolling, împărţit în nivele/episoade, fiecare cu câte o poveste dedicată.

Povestea principală e aceeaşi de când lumea: Doctor Eggman a furat animalele din pădure şi Sonic, Tails şi prietenii lor vor să le salveze. Veţi lua cu voi şi sidekicks, mici creaturi care vă aduc bonusuri în vreme ce alergaţi. Scopul principal al lui Sonic este să adune inele aurite, cu care upgradati sau cumpăraţi noi sidekickuri şi powerupuri speciale.

Din păcate Sonic Runers are o grămadă de ferestre şi meniuri şi se încarcă încet. Experienţa de gaming e apropiată de cea originală din jocurile vechi Sonic, de pe Sega şi până şi grafica e apropiată de cea originală. Runners are un gameplay rapid, dar e un joc foarte uşor. Singura abilitate specială a lui Sonic este saltul, care poate fi şi dublu şi triplu.

Sonic Runners

Dacă Sonic moare, veţi putea să să vedeţi o reclamă video sau să cheltuiţi inele pentru a învia personajul. Veţi aduna şi bijuterii şi aveţi parte şi de boss battles cu Eggman, care e uşor de învins, dacă îi evitaţi proiectilele. Aveţi doar 3 vieţi la dispoziţie în acest titlu şi durează 30 de minute pentru ca o viaţă să se regenereze.

Acest titlu necesită conexiune la Internet pentru a rula fără probleme şi va permite să luaţi totuşi o lovitură înainte de game over. Powerup-urile includ scut sau coin magnet, dar şi posibilitatea de a deveni o lumină rapidă sau un sfredel care se mişca accelerat pe sub platforme. Îi acordăm acestui joc nota 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview P6 Qmax prețuri actualizate:

Sonic Runners Review (Allview P6 Qmax)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×