Samsung oferă un preview al funcțiilor din Android Marshmallow prin intermediul unui infografic

1.613 ori
<b>Samsung oferă un preview al funcțiilor din Android Marshmallow prin intermediul unui infografic</b>Ieri a fost momentul &icirc;n care gigantul IT, Google, a dezvăluit numele al lui Android M, versiune software ce va fi denumită Marshmallow. Nu cu mult timp după, cei de la Samsung au venit cu un infografic interesant ce ne prezintă r&acirc;nd pe...

Ieri a fost momentul în care gigantul IT, Google, a dezvăluit numele al lui Android M, versiune software ce va fi denumită Marshmallow. Nu cu mult timp după, cei de la Samsung au venit cu un infografic interesant ce ne prezintă rând pe rând câteva dintre funcțiile pe care acest OS le va aduce.

Prima, și poate cea mai așteptată introducere, este funcția care ne permite să să alegem ce anumite detalii să fie folosite de aplicații. Spre exemplu, dacă dorim ca WhatsApp să nu știe locația în care ne aflăm, tot ce avem de făcut este să dezactivăm funcția de localizare din setările aferente WhatsApp.

Samsung oferă un preview al funcțiilor din Android Marshmallow prin intermediul unui infografic

Următoarea funcție face referire la un manager mult mai capabil al memoriei RAM, locație de unde vom vedea care este acea aplicație care consumă cea mai multă memorie. De asemenea, în cazul în care avem un smartphone dotat cu scanner de amprente, ne vom putea folosi amprenta și pentru autorizarea plăților din Play Store.

Samsung oferă un preview al funcțiilor din Android Marshmallow prin intermediul unui infografic

Nu în ultimul rând, ni se prezintă faptul că Android M ne va oferi o funcție de back-up automat direct în contul de Google Drive. Totodată, aflăm că noua versiune Android urmează a beneficia de un mod Power Saving mult mai eficient.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×