Sony vrea patentul pentru un telefon destinat gamerilor

1.625 ori
<b>Sony vrea patentul pentru un telefon destinat gamerilor</b>Sony Ericsson a aplicat pentru un patent al unui viitor terminal cu functii avansate de gaming, dar reprezentatii sai au afirmat ieri ca celebrul producator nu este inca gata sa lanseze un PSP Phone. Cel de-al patrulea producator de terminale mobile din...

Sony Ericsson a aplicat pentru un patent al unui viitor terminal cu functii avansate de gaming, dar reprezentatii sai au afirmat ieri ca celebrul producator nu este inca gata sa lanseze un PSP Phone.

Cel de-al patrulea producator de terminale mobile din lume nu a exclus lansarea unui terminal care sa combine tehnologia mobila cu cea folosita pentru consolele portabile specifice celor de la Sony. Purtatoarea de cuvant a companiei, Merran Wrigley, a afirmat ca Sony Ericsson evalueaza toate oportunitatile, dar nu se doreste o distrugere a brandului Sony atasand telefoanelor clasice accesorii destinate functiei de gaming. Aceste comentarii au venit ca raspuns la speculatiile aparute pe bloguri si in ziare, conform carora Sony se pregateste sa lanseze un PSP Phone.

Compania a inregistrat un succes rasunator cu seria sa de telefoane cu functii muzicale, cunoscuta sub numele de Walkman si cu terminalele sale ce incorporeaza camere de exceptie, sub brandul Cyber-Shot. Nu s-a vorbit despre o versiune a PSP-ului care sa aduca macar cu un telefon mobil, dar au existat numeroase imbunatatiri si update-uri aduse consolei, de la lansarea sa in decembrie 2004. Purtatoarea de cuvant a celor de la Sony Ericsson a mentionat ca se planuieste o prezentare de amploare a unor noi terminale cu functii muzicale si de imaging avansate, in cadrul unul eveniment ce va avea loc la Berlin, pe 14 iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×