Cum va functiona iPhone in Europa

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.179 ori
<b>Cum va functiona iPhone in Europa</b>Stim deja ca nu va exista nici o problema in functionarea telefonului de la Apple pe "Batranul Continent", dar exista o teorie conform careia utilizatorii nu vor putea schimba operatorul dupa cumpararea terminalului. De asemenea, conform bossului de la...

Stim deja ca nu va exista nici o problema in functionarea telefonului de la Apple pe "Batranul Continent", dar exista o teorie conform careia utilizatorii nu vor putea schimba operatorul dupa cumpararea terminalului.

De asemenea, conform bossului de la Carphone Warehouse, pentru ca iPhone sa functioneze corect, va fi nevoie ca Apple sa isi plaseze serverele in retelele operatorilor. Astfel s-a ajuns la concluzia ca terminalul produs de Apple va folosi o metoda non-GSM de autentificare. Cu siguranta va incepe o competitie acerba intre operatorii europeni, la sosirea terminalului pe continent, mai ales daca avem in vedere faptul ca nu vom putea schimba operatorul dupa ce vom cumpara telefonul.

In Romania, publicul evita sa cumpere telefoane “la liber”, preferand sa opteze pentru un operator oarecare, apeland apoi la metode ilegale prin care isi deblocheaza terminalul pentru folosirea oricarei retele dorite. Daca nu se va gasi o metoda de a debloca si terminalul de la Apple, vom vedea un public autohton fortat sa pastreze operatorul initial si o separare clara dintre cei doi mari competitori, Vodafone si Orange, urmati indeaproape de Cosmote. Pana la o optiune reala la capitolul retea folosita de iPhone in Romania, va trebui sa asteptam lansarea oficiala, economisand cei 500 de dolari ce reprezinta pretul oficial al terminalului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×