Squadron Bullet Hell Review (Philips Xenium i908): un shooter vertical cu nave spaţiale ca pe vremuri (Video)

1.497 ori
<b>Squadron Bullet Hell Review (Philips Xenium i908): un shooter vertical cu nave spaţiale ca pe vremuri (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat telefonul Philips Xenium i908, cu ceva vreme &icirc;n urmă, am jucat şi jocul Squadron Bullet Hell pe acest device. E vorba aici despre un titlu gratuit, disponibil &icirc;n Play Store şi care se &icirc;ncadrează &icirc;n...

Atunci când am testat telefonul Philips Xenium i908, cu ceva vreme în urmă, am jucat şi jocul Squadron Bullet Hell pe acest device. E vorba aici despre un titlu gratuit, disponibil în Play Store şi care se încadrează în genul scroller vertical cu nave spaţiale.

Acest joc ar fi mers de minune pe un GameBoy şi iată-l acum pe un terminal midrange. Aveţi la dispoziţie 30 de nivele şi o muzică electronică plăcută în fundal. Veţi controla 4 nave ţinând apăsat pe ecran şi mişcând degetul pe ecran pentru a evita proiectilele inamicilor. Una din nave trage cu un laser continuu, alta cu un val de fotoni în formă de "V" şi alta cu un soi de bumeranguri.

Squadron Bullet Hell Review (Philips Xenium i908): un shooter vertical cu nave spaţiale ca pe vremuri (Video)

Pe măsură ce avansaţi în nivel veţi aduna powerup-uri, care au rol de scut, va amplifica raza de acoperire a armelor voastre şi cresc puterea laserelor şi fotonilor. Există şi o bombă care distruge totul în cale şi grafica e una old school, cu fundaluri care aduc cu o cultură de microbi la microscop, nu că asta ar fi ceva rău. Titlul e distractiv şi primeşte nota 8.6 din 10. Îl descărcaţi de aici (Android).

Squadron Bullet Hell Review (Philips Xenium i908)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×