Vicepreşedintele Facebook Messenger recunoaşte că aplicaţia e prea aglomerată; Problema va fi rezolvată în acest an

1.298 ori
<b>Vicepreşedintele Facebook Messenger recunoaşte că aplicaţia e prea aglomerată; Problema va fi rezolvată în acest an</b>Un adevăr pe care toți îl cunoaștem este acela că aplicația Facebook Messenger este o adevărată harababură, un adevăr pe care și vicepreședintele departamentului ce se ocupă de această zonă îl recunoaște. El promite totuși că se lucrează la

Facebook nu se ocupă doar cu schimbarea de algoritm care va pune pe primul loc socializarea cu cei apropiaţi. Mai nou se ocupa şi cu regândirea aplicaţiei Facebook Messenger, numită prea aglomerată chiar de către David Marcus, vicepreşedinte pe produse de mesagerie la Facebook.

Marcus a făcut o postare amplă pe blog, oferind detalii despre planurile legate de Facebook Messenger în 2018. În acest an platforma va renunţa la funcţiile inutile şi va fi în linie cu aplicaţiile moderne de smartphone. Simplificarea aplicaţiei va fi cheia in următoarele luni, deşi nu ştim exact la ce funcţii se va renunţa. Vă reamintesc că deja Messenger include o secţiune de jocuri, funcţia Stories a împlinit un an recent, avem şi zona Camera cu o tonă de stickere, măşti şi opţiuni, plus filtre AR.

Avem şi grupuri incluse în aplicaţie, apeluri via Messenger şi e clar faptul că aplicaţia a evoluat cu mult dincolo de o serie de ferestre de chat. Cei care au terminale mai slabe deja pot folosi Facebook Messenger Lite, dar asta doar pe Android. Era disponibilă doar în ţări africane, din Asia de Sud Est, plus Venezuela. Una dintre doleanţele utilizatorilor este ca aplicaţia Messenger să mănânce mai puţină baterie şi există chiar voci care susţin că ar trebui reintegrată în aplicaţia Facebook.

Revenind la postarea oficialului Facebook, acesta a promis că 2018 va fi şi anul comunicării vizuale, pe bază de video, GIF, stickere şi altele de gen. Nu uitaţi că există şi Messenger Kids, care la rândul său va fi actualizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×