Apple ar putea lucra la o versiune iTunes pentru Android și un rival pentru Spotify

Autor:  | Publicat în:  Apple 766 ori
<b>Apple ar putea lucra la o versiune iTunes pentru Android și un rival pentru Spotify</b>Apple vrea să își impună software-ul și serviciile și pe Android, se pare, dacă ne luăm după noi zvonuri ce afirmă că gigantul din Cupertino ar pregăti o versiune iTunes pentru Android și&nbsp;rival al lui Spotify (serviciu de streaming...

Apple vrea să își impună software-ul și serviciile și pe Android, se pare, dacă ne luăm după noi zvonuri ce afirmă că gigantul din Cupertino ar pregăti o versiune iTunes pentru Android și rival al lui Spotify (serviciu de streaming muzical). Vânzările tot mai scăzute de melodii ar putea duce la această abordare.

Oficialii Apple caută metode de a contracara vânzările scăzute de melodii, iar printre opțiunile luate în calcul se numără și lansarea unui serviciu de muzică în stil Spotify și portarea lui iTunes pe Android. Informațiile vin via Billboard, care știe tot ce mișcă în muzica oferită digital. Steve Jobs spunea cu ceva vreme în urmă că oamenii nu vor să "închirieze" muzică, iar Apple s-a ferit să ofere servicii pe bază de abonament din acestă cauză, până în acest moment.

Totuși la ora actuală ideea unui serviciu de tip Spotify începe să le surâdă mai marilor Apple, mai ales că vânzările de melodii digitale au scăzut cu 11% față de anul trecut. Compania a făcut deja un pas în această direcție, lansând iTunes Radio anul trecut, dar un serviciu pe bază de abonament cu plata ar însemna ceva total nou pentru Apple.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×