Apple ar putea lucra la o versiune iTunes pentru Android și un rival pentru Spotify

797 ori
<b>Apple ar putea lucra la o versiune iTunes pentru Android și un rival pentru Spotify</b>Apple vrea să își impună software-ul și serviciile și pe Android, se pare, dacă ne luăm după noi zvonuri ce afirmă că gigantul din Cupertino ar pregăti o versiune iTunes pentru Android și&nbsp;rival al lui Spotify (serviciu de streaming...

Apple vrea să își impună software-ul și serviciile și pe Android, se pare, dacă ne luăm după noi zvonuri ce afirmă că gigantul din Cupertino ar pregăti o versiune iTunes pentru Android și rival al lui Spotify (serviciu de streaming muzical). Vânzările tot mai scăzute de melodii ar putea duce la această abordare.

Oficialii Apple caută metode de a contracara vânzările scăzute de melodii, iar printre opțiunile luate în calcul se numără și lansarea unui serviciu de muzică în stil Spotify și portarea lui iTunes pe Android. Informațiile vin via Billboard, care știe tot ce mișcă în muzica oferită digital. Steve Jobs spunea cu ceva vreme în urmă că oamenii nu vor să "închirieze" muzică, iar Apple s-a ferit să ofere servicii pe bază de abonament din acestă cauză, până în acest moment.

Totuși la ora actuală ideea unui serviciu de tip Spotify începe să le surâdă mai marilor Apple, mai ales că vânzările de melodii digitale au scăzut cu 11% față de anul trecut. Compania a făcut deja un pas în această direcție, lansând iTunes Radio anul trecut, dar un serviciu pe bază de abonament cu plata ar însemna ceva total nou pentru Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×