Top 10 jocuri de Halloween pentru mobil/tableta: Dead Trigger 2, Plants vs Zombies 2, Batman Arkham Origins (Editorial)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.225 ori
<b>Top 10 jocuri de Halloween pentru mobil/tableta: Dead Trigger 2, Plants vs Zombies 2, Batman Arkham Origins (Editorial)</b>Pentru că Halloween este la doar câteva zile distanță, avem nevoie de câteva jocuri horror sau măcar întunecate pentru a sărbători această ocazie. Ca o întâmplare în ultima vreme au fost lansate numeroase jocuri atractive, mai mult sau mai...

Pentru că Halloween este la doar câteva zile distanță, avem nevoie de câteva jocuri horror sau măcar întunecate pentru a sărbători această ocazie. Ca o întâmplare în ultima vreme au fost lansate numeroase jocuri atractive, mai mult sau mai puțin horror.

10) Bad Piggies (update)

Bad Piggies este un joc de la Rovio în care aveți șansa de a juca cu porcii verzi din Angry Birds și a le construi diferite invenții pentru a se deplasa. Odată cu sosirea ultimei actualizări primiți și diferite nivele tematice, cu ocazia Halloween-ului. în plus puteți descărca acum un soundtrack special creat cu această ocazie de artistul Major Lazer. Noile nivele sosesc sub numele de Tusk Țil Dawn și sunt 30 la număr. Aveți și 5 achievement-uri noi și dovleci cât cuprinde. Download aici.

9) Into the Dead

Into the Dead

Into the Dead este un runner first person, dar nu că Temple Run, ci într-o variantă unică. Aici alergați pe un câmp deschis, înconjurat de zombii și aveți și opțiunea de a trage în inamici sau de a folosi o drujbă pentru a vă debarasa de inamici. Jocul rămâne totuși un runner, pe care Alex l-a testat pe tableta Nexus 10 dacă nu mă înșel. Jocul e plin de achievement-uri și arme și e excelent pentru o noapte friguroasă de Haloween. Download aici.

8) Gunner Z

Gunner Z

Gunner Z a primit recent review la Mobilissimo.ro și este un joc atipic cu zombii. Grafică e de tip raze X, ca și cum ați vedea un oraș și o serie de zombies printr-un aparat cu raze X. Asta înseamnă că totul e văzut în alb, negru și gri și că efectele vizuale arata foarte bine, mai ales că jocul a fost testat pe un iPhone 5. Controlul este foarte simplu, de vreme ce trebuie doar să direcționați tureta unui Humvee care trage în inamici cu rachete sau proiectile speciale și gloanțe. Download aici.

7) Dead Effect

Dead Effect

Topul nostru nu putea să nu includă și un FPS horror că pe vremuri. E vorba despre Dead Effect, care aduce puțin cu Doom și Dead Space. Titlul este unul SF horror, care va pune în pielea unui soldat rătăcit pe o stație spațială plină de zombii și alte creaturi. Aveți la dispoziție 5 ore de gameplay, o grămadă ed arme și armuri, plus o muzică sumba de fundal și efecte de iluminare impresionante. Personajul principal are și o abilitate specială de a încetini inamicii. Download aici.

6) Batman Arkham Origins

Batman Arkham Origins

Batman Arkham Origins a sosit în ultimele zile pe console și PC, iar jocul a primit chiar și o versiune simplificată pentru iOS și Android. Ttlul este un beat em up clasic care amintește de Injustice Gods Among Us, deoarece vine de la același producător, Epic. Arkham Origins combina luptele în timp real, cu cele turn based și conceptul de bază e simplu: swipe pentru atacuri speciale și apăsare pe ecran pentru atac simplu. Practic aveți aici un soi de Infinity Blade cu Batman... Download aici.

5) Plants vs Zombies 2

Plants vs Zombies 2

Plants vs Zombies 2 nu mai are nevoie de nici o descriere, fiind celebrul titlu turn based, care presupune un conflict între plante și zombii. Veți planta floarea soarelui pentru energie, ardei iuți, porumb și multe alte plante războinice care vor trage cu mazăre, unt și varză în inamicii nemorți. Vă veți lupta cu ei în Egiptul Antic, Vestul Sălbatic și într-o lume a piraților. Download aici.

4) Dead on Arrival 2

Dead on Arrival 2

Dead on Arrival 2 este un titlu atipic, în ideea că e un top down shooter care va obliga să folosiți punctele obținute pentru a progresa în joc. în plus jocul se bazează pe cooperare cu alți jucători din toată lumea. Sunteți prinși într-un dungeon cu alți jucători și trebuie să avansați cheltuind puncte pentru a deschide uși și folosi arme, în vreme ce zombii ataca în valuri. Veți putea folosi și capcane pentru a prinde inamicii și va trebui să calculați cu grijă câte puncte folosiți. Download aici.

3) Angry Birds Friends (update)

Angry Birds Friends

Angry Birds Friends a primit și el un update de Halloween, cu 6 nivele noi și pline de conținuturi legate de sărbătoarea costumelor horror. Cea mai importantă evoluție a mecanicii de joc aici e faptul că porcii, după ce sunt loviți cu păsări sau obiecte vor învia și vor fi creaturi înfricoșătoare, practic zombii. Rețineți că acesta e un turneu și o competiție, iar mai multe stele înseamnă o clasare mai sus în top, cu toate că acum aveți de două ori mai mulți porci de înfruntat. Download aici.

2) Walking Dead Assault

Walking Dead Assault

încă un joc cu zombii în acest top, de această dată unul asociat faimosului serial TV Walking Dead. Veți controla celebra gască, în care îi găsiți pe Rick, Shane, Michone, Carl și Andrea, dar și multe alte personaje într-un joc strategic cu grafică de comic book. Fiecare personaj are două arme și abilități proprii, unele de camuflare, altele de atragere a zombiilor. Obiectivele misiunilor implica salvarea de supraviețuitori, căutarea de provizii sau pur și simplu eliminarea walkerilor. Download aici.

1) Dead Trigger 2

Dead Trigger 2

La loc de frunte tronează proaspăt lansatul Dead Trigger 2, probabil cel mai așteptat FPS pe Android în acest an. El este disponibil gratuit, va duce în SUA și Africa cu gameplay-ul sau rapid și vă oferă posibilitatea de a fabrica arme din bucăți și a le upgrada folosind o echipă specializată. Un titlu cu adevărat reușit de la Madfinger Games, jocul nu se va axa pe achiziții în joc, dacă sunteți gata de grinding. Veți avea misiuni sniper și veți controla mitraliere în elicoptere, în afară de FPS-ul standard. Avem și un review pe YouTube pentru acest joc. Download aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×