Nexus 5 apare pe alb; de data aceasta vine și cu o posibilă dată de lansare - 1 noiembrie

1.583 ori
<b>Nexus 5 apare pe alb; de data aceasta vine și cu o posibilă dată de lansare - 1 noiembrie</b>Se pare că imaginile cu noul Nexus 5 continuă să apară într-un număr foarte mare pe internet. Dacă ieri am avut ocazia să vedem device-ul pe negru, acum, tot prin intermediul contului de twitter @evleaks o imagine cu Nexus 5 pe alb și-a făcut...

Se pare că imaginile cu noulNexus 5continuă să apară într-un număr foarte mare pe internet. Dacă ieri am avut ocazia să vedem device-ul pe negru, acum, tot prin intermediul contului de twitter@evleakso imagine cu Nexus 5 pe alb și-a făcut apariția pe site-ul de socializare.

​

Din câte știm până în acest moment Nexus 5 va dispune de un procesor Snapdragon 800, un display de 4.95 inch cu rezoluție 1080p și o cameră foto de 8 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. De asemenea telefonul mai vine și cu 2 GB RAM și vor exista 2 variante disponibile pentru achiziționare, cea cu 16 gb memorie internă sau cea cu 32 gb.

Potrivit contului @evleaks această imagine a sosit și cu o dată atașată, este vorba de ziua de 1 noiembrie, zi în care am putea vedea acest smartphone lansat oficial. Odată cu lansarea acestuia ne pregătim și pentru debutul noului Android 4.4 KitKat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×