Nexus 5 apare pe alb; de data aceasta vine și cu o posibilă dată de lansare - 1 noiembrie

1.558 ori
<b>Nexus 5 apare pe alb; de data aceasta vine și cu o posibilă dată de lansare - 1 noiembrie</b>Se pare că imaginile cu noul Nexus 5 continuă să apară într-un număr foarte mare pe internet. Dacă ieri am avut ocazia să vedem device-ul pe negru, acum, tot prin intermediul contului de twitter @evleaks o imagine cu Nexus 5 pe alb și-a făcut...

Se pare că imaginile cu noulNexus 5continuă să apară într-un număr foarte mare pe internet. Dacă ieri am avut ocazia să vedem device-ul pe negru, acum, tot prin intermediul contului de twitter@evleakso imagine cu Nexus 5 pe alb și-a făcut apariția pe site-ul de socializare.

​

Din câte știm până în acest moment Nexus 5 va dispune de un procesor Snapdragon 800, un display de 4.95 inch cu rezoluție 1080p și o cameră foto de 8 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. De asemenea telefonul mai vine și cu 2 GB RAM și vor exista 2 variante disponibile pentru achiziționare, cea cu 16 gb memorie internă sau cea cu 32 gb.

Potrivit contului @evleaks această imagine a sosit și cu o dată atașată, este vorba de ziua de 1 noiembrie, zi în care am putea vedea acest smartphone lansat oficial. Odată cu lansarea acestuia ne pregătim și pentru debutul noului Android 4.4 KitKat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×