Totul despre serviciul i-mode de la Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.399 ori
<b>Totul despre serviciul i-mode de la Cosmote</b>Rasfoind blogosfera am gasit o prezentare detaliata a noului serviciu Cosmote, i-mode pe blogul lui Cristi Popescu. Va reamintim ca lansarea i-mode a fost sarbatorita printr-un concert al DJ-ului Tiesto, in Piata Revolutiei. Noul serviciu va oferi...

Rasfoind blogosfera am gasit o prezentare detaliata a noului serviciu Cosmote, i-mode pe blogul lui Cristi Popescu. Va reamintim ca lansarea i-mode a fost sarbatorita printr-un concert al DJ-ului Tiesto, in Piata Revolutiei.

Noul serviciu va oferi utilizatorilor acces la 63 de site-uri, destinate furnizarii informatiilor in timp real. Acestea sunt grupate in 12 categorii: Stiri si Vreme, Sport, Divertisment, Reviste, Cumpara Online, Info si Harti, Finante si Banci, Tonuri de Apel, Imagini, Jocuri, Chat si Dating si Erotic. Nume mari ca MEDIAFAX, Ziarul Financiar, CNN, Bancpost sau Alpha Bank vor furniza continuturi pentru Cosmote Romania. Gamerii nu au fost uitati si vor exista si numeroase continuturi furnizate de firmele producatoare de jocuri.

Puteti accesa site-urile oficiale gratuit, dar exista si cateva pentru care trebuie sa platiti. De asemenea, prin intermediul i-mode utilizatorii vor putea trimite si primi e-mailuri (maxim 4000 de caractere), dar si imagini, clipuri video sau melodii, evident catre terminale care ofera suport pentru i-mode. Tarifele serviciului sunt 0.12 euro/zi, daca doriti sa aveti acces doar o zi sau 3 euro/luna (acestea includ navigarea, utilizarea e-mailului si a MMS-urilor).

Cosmote a participat activ in cadrul concertului Tiesto, utilizand un serviciu numit ProxyCast, care a pus la dispozitie fanilor prezenti la concert ringtone-uri si imagini cu Tiesto in timpul evenimentului. Utilizatorii care dispuneau de Bluetooth si erau prezenti la concert puteau primi gratuit astfel de continuturi.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×