Produse evoMAG.ro

Noi zvonuri despre sliderul Sony Ericsson Shinobu

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.691 ori
<b>Noi zvonuri despre sliderul Sony Ericsson Shinobu</b>Desi acest zvon nu a fost confirmat inca de catre Sony Ericsson, iata prima poza a terminalului de 12.5 mm Shinobu Walkman, un slider despre care nu se cunosc inca multe detalii. Ca si celelalte telefoane din seria Walkman, Shinobu include o camera de 2...

Desi acest zvon nu a fost confirmat inca de catre Sony Ericsson, iata prima poza a terminalului de 12.5 mm Shinobu Walkman, un slider despre care nu se cunosc inca multe detalii.

Ca si celelalte telefoane din seria Walkman, Shinobu include o camera de 2 megapixeli, conectivitate HSDPA si o a doua camera in partea din fata. De asemenea, la o privire mai atenta descoperim taste dedicate jocurilor deasupra display-ului QVGA de 2.4 inch. Exista si o alta varianta, care afirma ca aceste taste ar fi folosite similar cu cele 2 butoane plasate deasupra display-ului, la modelul K790a, pentru shortcut-uri. De exemplu, vei putea apasa o tasta in modul standby si vei vizualiza ultima poza facuta.

Nu cunoastem inca data de lansare oficiala a acestui terminal, dar, conform ultimelor zvonuri, pretul lui Shinobu este in jur de 550 de dolari. Intrebarea este "Shinobu sau iPhone? " , avand in vedere ca au aproape acelasi pret, iar terminalul de la Sony Ericsson ne mai poate surprinde cu cateva feature-uri, deoarece nu cunoastem inca lista completa de specificatii tehnice.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×