Noi zvonuri despre sliderul Sony Ericsson Shinobu

1.852 ori
<b>Noi zvonuri despre sliderul Sony Ericsson Shinobu</b>Desi acest zvon nu a fost confirmat inca de catre Sony Ericsson, iata prima poza a terminalului de 12.5 mm Shinobu Walkman, un slider despre care nu se cunosc inca multe detalii. Ca si celelalte telefoane din seria Walkman, Shinobu include o camera de 2...

Desi acest zvon nu a fost confirmat inca de catre Sony Ericsson, iata prima poza a terminalului de 12.5 mm Shinobu Walkman, un slider despre care nu se cunosc inca multe detalii.

Ca si celelalte telefoane din seria Walkman, Shinobu include o camera de 2 megapixeli, conectivitate HSDPA si o a doua camera in partea din fata. De asemenea, la o privire mai atenta descoperim taste dedicate jocurilor deasupra display-ului QVGA de 2.4 inch. Exista si o alta varianta, care afirma ca aceste taste ar fi folosite similar cu cele 2 butoane plasate deasupra display-ului, la modelul K790a, pentru shortcut-uri. De exemplu, vei putea apasa o tasta in modul standby si vei vizualiza ultima poza facuta.

Nu cunoastem inca data de lansare oficiala a acestui terminal, dar, conform ultimelor zvonuri, pretul lui Shinobu este in jur de 550 de dolari. Intrebarea este "Shinobu sau iPhone? " , avand in vedere ca au aproape acelasi pret, iar terminalul de la Sony Ericsson ne mai poate surprinde cu cateva feature-uri, deoarece nu cunoastem inca lista completa de specificatii tehnice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×