Touchgrind BMX review (Utok Hello 7Q): simulator de trickuri cu biciclete BMX, unul cu control cam incomod (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 881 ori
<b>Touchgrind BMX review (Utok Hello 7Q): simulator de trickuri cu biciclete BMX, unul cu control cam incomod (Video)</b>Atunci când am testat tableta Utok Hello 7Q, nu am ezitat să rulăm și câteva jocuri pe ea, printre care și Touchgrind BMX. Titlul e disponibil gratuit pe Android și este un simulator de trickuri cu biciclete sport BMX, pe care le controlați...

Atunci când am testat tableta Utok Hello 7Q, nu am ezitat să rulăm și câteva jocuri pe ea, printre care și Touchgrind BMX. Titlul e disponibil gratuit pe Android și este un simulator de trickuri cu biciclete sport BMX, pe care le controlați ținând două degete pe ecran.

Cu un deget țineți șaua bicicletei și cu altul ghidonul, iar cu swipe le rotiți și puteți învârti și bicicleta în aer la 360 de grade. Pe măsură ce realizați multe challenge-uri, veți putea debloca noi biciclete și curse. Controlul e cam dificil, mai ales că gesturile swipe nu sunt interpretate precum comanda dorită. Fizica jocului este bună, grafică destul de arătoasă și avem și destul de multe biciclete deblocabile.

Touchgrind BMX

Totuși, Touchgrind e frustrant de greu, în ciuda faptului că are un tutorial bine pus la punct. Nivelele sunt scurte și liniare și le veți învăța imediat, iar secretul aici este coordonarea degetelor și... cam atât. Aveți la dispoziție 5 trasee, multiplicatoare și posibilitatea de a vedea reluările acțiunilor voastre. Acest titlu poate fi descărcat de aici pe Android și primește de la noi nota de 7 din 10. Titlul poate fi descărcat pentru Android, iOS și Windows Phone.
​

UTOK Hello 7Q prețuri actualizate:

Touchgrind BMX (Utok Hello 7Q)


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×