Un nou joc atractiv pentru telefoanele Symbian si Windows Mobile: MicroPool

1.586 ori
<b>Un nou joc atractiv pentru telefoanele Symbian si Windows Mobile: MicroPool</b>Daca sunteti in cautarea unui joc cu adevarat interesant pentru telefoanele Symbian si Windows Mobile, atunci va recomandam titlul Micropool, care va sosi si pe platformele UIQ. Printre jocurile incluse in acest titlu se numara US 8 ball, 9 ball, Killer...

Daca sunteti in cautarea unui joc cu adevarat interesant pentru telefoanele Symbian si Windows Mobile, atunci va recomandam titlul Micropool, care va sosi si pe platformele UIQ.

Printre jocurile incluse in acest titlu se numara US 8 ball, 9 ball, Killer si Speed, care se pot juca in 1 sau mai multi jucatori. Exista si un mod demo, iar MicroPool se misca rapid, are o grafica realista, fizica precisa, efecte audio impresionante si inteligenta artificiala avansata.

In plus, veti putea invata foarte repede cum se joaca MicroPool si veti folosi 3 mese de biliard de diferite culori si veti beneficia de un sistem de help avansat. Demo-ul jocului este disponibil aici.

Via: [Dailymobile.se]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×