Noi imagini live cu BlackBerry Niagara 9630, disponibile in exclusivitate

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.274 ori

Ce mod mai bun de a termina acest weekend decat cateva imagini noi cu un handset BlackBerry nelansat inca, Niagara 9630, care poate fi admirat mai jos. Intai am vazut primele imagini reale cu acest handset si acum iata inca o serie de poze cu Niagara,...

Ce mod mai bun de a termina acest weekend decat cateva imagini noi cu un handset BlackBerry nelansat inca, Niagara 9630, care poate fi admirat mai jos.

BlackBerry Niagara

Intai am vazut primele imagini reale cu acest handset si acum iata inca o serie de poze cu Niagara, putin mai mari si mai clare. Noul segment care acopera bateria este mai subtire decat cele de pe modelele aflate acum pe piata, cu mentiunea ca stratul protector din poza de mai sus ii da un aspect de fibra de carbon.

BlackBerry 9630

Trackballul pare unul alb si comod, iar tastele QWERTY sunt bine spatiate, un aspect tipic pentru handseturile BlackBerry. Urmatorul pas? O experienta hands on si un review al terminalului.

Via: [Crackberry.com]

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×