Vector 2 Review (Samsung Galaxy A3 2016): sub predecesor, acţiune mutată la interior, dar multe mişcări de parkour (Video)

1.236 ori
<b>Vector 2 Review (Samsung Galaxy A3 2016): sub predecesor, acţiune mutată la interior, dar multe mişcări de parkour (Video)</b>Vector 1 este un joc care a făcut furori când a apărut, în ideea că nu vedeam în fiecare zi un titlu endless runner pe bază de parkour. Avea şi un farmec aparte datorită designului pe bază de umbre şi alb/negru. Ei bine, Vector 2 merge pe aceeaşi idee..

Vector 1 este un joc care a făcut furori când a apărut, în ideea că nu vedeam în fiecare zi un titlu endless runner pe bază de parkour. Avea şi un farmec aparte datorită designului pe bază de umbre şi alb/negru. Ei bine, Vector 2 merge pe aceeaşi idee în mare, dar are câteva schimbări pe care sincer nu le apreciem deloc.

Am testat titlul pe Samsung Galaxy A3 (2016) şi aflaţi că acesta rămâne un endless runner, cu poveste în stil 1984 şi un univers Orwellian în fundal. Acum acţiunea are loc la interior şi nu la exterior ca în Vector 1, ceea ce limitează serios level designul şi îl face claustrofobic. Rămânem la un gameplay side scrolling, dar primim şi mai multe capcane şi un univers mai high tech, plin de lasere, mine şi roboţi.

Review Vector 2, joc prezentat pe telefonul Samsung Galaxy A3 (2016)

Vom folosi swipe-uri, în sus, jos şi dreapta pentru a sări, alunecă şi respectiv alerga, dar executate la momentul oportun comenzile pot deveni şi combo-uri speciale. Grafica arată bine şi mai nou putem folosi şi echipamente în misiuni pentru a ne apăra de minele anti persoană, sau de laserele din cale. Cumva sistemul de echipamente e confuz, mai ales că există zone în misiuni de care nu putem trece fără items şi nicăieri nu scrie clar asta.

Animaţiile şi secvenţele de parkour sunt randate perfect, dar cumva ritmul mi se pare mai puţin alert decât în Vector 1 şi nivelele pot fi considerate scurte aici. Să nu mă înţelegeţi greşit, Vector 2 e distractiv, greu, diferit de ce avem pe piaţa acum, dar suferă de complexul cauzat de predecesorul său, care era prea bun. El e doar o supă reîncălzita greşit şi primeşte nota 8 din 10 de la noi. Descărcaţi jocul aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy A3 (2016), prețuri actualizate:

Review Vector 2, joc prezentat pe telefonul Samsung Galaxy A3 (2016)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×