Opinii legate de Samsung Galaxy Nexus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.837 ori
<b>Opinii legate de Samsung Galaxy Nexus</b>Vorbim de un smartphone ce a stârnit multe discuții până, dar și după lansarea oficială. Multă lumea se aștepta a fi cel mai puternic smartphone Android și poziționat sus de tot. Nu a fost așa și Google nu a poziționat smartphone-urile...

Vorbim de un smartphone ce a stârnit multe discuții până, dar și după lansarea oficială. Multă lumea se aștepta a fi cel mai puternic smartphone Android și poziționat sus de tot. Nu a fost așa și Google nu a poziționat smartphone-urile făcute în parteneriat: Nexus One și Nexus S drept top-of-the-list ci mai degrabă ca telefoane de dezvoltator de aplicații, nișate pentru cei ce doresc să aibă mereu sub degete cea mai nouă versiune a sistemului de operare mobil Android.

în România, Samsung Galaxy Nexus va ajunge în luna noiembrie, în cel mai bun caz. Unele magazine online în genul eMAG sau evoMAG se vor grăbi să-l aibă în stoc după modelul lui iPhone 4S. Vodafone a și dat o declarație de presă în care spune că în următoarele săptămâni va avea în ofertă modelul Galaxy Nexus dezvoltate de Samsung & Google.

Am observat o serie de nemulțumiri legate de:

  • ecranul Super AMOLED de 4.65 inch - nu este din aceeași clasă cu display-ul de pe Samsung Galaxy S II ce aduce și particula Plus ce denotă o serie de specificații mai bune;
  • camera de 5 Megapixeli care deși filmează la 1080p are un senzor mai mic decât concurența reprezentată de segmentull de top. 

A fost prezentat de blogurile tech din dot com și o sumă de impresii găsiți mai jos. Recenzii în adevăratul înțeles al termenului nu au apărut și cred că sample-urile de Galaxy Nexus acum se îndreaptă world wide către cei ce urmează a face review-urile sale detaliate.

"Cea mai mare îngrijorare a noastră este legată de dimensiunea ecranului de 4.65 inch, dar Galaxy Nexus nu pare mare în mână. Ce-l diferențiază este profilul care îl face ușor de ținută în mână și ușor de operat cu el. Legat de greutate țin să afirm că nu pare a fi greu precum m-aș aștepta, dar asta se datorează plasticului utilizat ce nu ne-a impresionat în mod plăcut."

"Procesorul dual-core de 1.2 GHz își face simțită prezența și parcă se mișcă mai repede și decât Samsung Galaxy S II nostru. Se datorează și optimizărilor hardware făcute pentru Galaxy Nexus și totul cu scopul de a rula Android Ice Cream într-un mod cât mai rapid. Noul fond Roboto este o adevărată plăcere în a fi privit."

"Display-ul nu pare mai mare decât la smartphone-urile precedente deși afișează 4.65 inch și asta pentru că au dispărut butoanele capacitive în dauna celor direct integrate în sistemul de operare (n. m. - ICS le are poziționate după stilul lui Android HoneyComb)."

Samsung Galaxy Nexus este un model relevant pentru 2011 ca și iPhone 4S, dar sunt sigur că nu va avea același succes la public. Nu văd vânzări de milioane de unități și nici măcar la nivelul lui Samsung Galaxy S II care-și păstrează unele atuuri față de Galaxy Nexus: un profil mai subțire, prețuri mai bune, camera de 8 Megapixeli și asta în contextul unui hardware similar: procesor dual-core la 1.2 GHz și 1 GB RAM. Rămâne de văzut și cât de repede va trece SGS II la Android Ice Cream Sandwich.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×