Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe cât mai multe HTC-uri cu putință, ne promit taiwanezii

1.556 ori
<b>Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe cât mai multe HTC-uri cu putință, ne promit taiwanezii</b>La nici o săptămână de la debutul oficial al sistemului de operare Android 4.0 aka Ice Cream Sandwich, HTC ne promite că va încerca să aducă acest OS pe cât mai multe terminale din portofoliul său. Personal, abia aștept să văd cum se...

La nici o săptămână de la debutul oficial al sistemului de operare Android 4.0 aka Ice Cream Sandwich, HTC ne promite că va încerca să aducă acest OS pe cât mai multe terminale din portofoliul său. Personal, abia aștept să văd cum se comportă OS-ul pe HTC Flyer, mai ales că vine cu suport pentru stylus.

Nu avem încă o perioadă aproximativă de timp în care va fi oferită actualizarea la Android 4.0 pe terminalele HTC, dar începutul lui 2012 este cea mai probabilă alegere. Printre modelele care se speculează că vor avea parte de acest upgrade printre primele se număra HTC Sensation, Sensatio XE, Sensation XL și probabil și modele single core mai rapide precum HTC Incredible S.

Se pare că va exista un minim de frecvență de 1 GHz pe care îl cere Android 4.0 pentru a rula, deși informația nu a fost confirmată încă. Sincer să fiu nici nu mă așteptam să văd Ice Cream Sandwich pe Wildfire S sau HTC ChaCha... poate doar sub o formă mai "lite". Să ne așteptăm ca odată cu Android 4.0 să apară și o nouă versiune de Sense, eventual tot 4.0?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×