Ceasul Mobvoi TicWatch C2 debutează cu ecran AMOLED, certificare IP68 și Wear OS la bord

1.693 ori
<b>Ceasul Mobvoi TicWatch C2 debutează cu ecran AMOLED, certificare IP68 și Wear OS la bord </b>Descoperim în acest weekend o lansare recentă de smartwatch, cea a lui Mobvoi Ticwatch C2 - purtabil arătos cu wearOS la bord care în mod interesant vine și la un preț atractiv. Ce alte funcții mai aduce acest dispozitiv și la ce sumă se vinde

Din partea companiei chineze Mobvoi a sosit în această săptămână și noul smartwatch TicWatch C2, un purtabil tare interesant care impresionează plăcut prin raportul preț-specificații. Acesta rulează din fabrică sistemul de operare WearOS și după cum veți descoperi din rândurile de mai jos, aduce la pachet și dotări foarte interesante, de la un ecran arătos și până la o baterie promițătoare. 

Mobvoi Ticwatch C2

Pentru că am amintit de ecran, începem fix cu acesta și aflați că TicWatch C2 se bazează pe o panou circular de 1.3 inch ce ne oferă rezoluție de 360 x 360 pixeli și tehnologie AMOLED. Interesant este faptul că firma producătoare a reușit integrarea acestui ecran într-o carcasă relativ compactă de 42.8 mm, asta în vreme ce Samsung oferă un ecran similar de 1.3 inch pe o carcasă de 46 mm (Galaxy Watch).

Ticwatch C2

Continând însă cu specificațiile, ceasul ne aduce procesorul Snapdragon Wear 2100 și o baterie generoasă de 400 mAh care promite până la 36 ore de autonomie. Smartwatch-ul oferă compatibilitate cu iOS și Android, oferind și NFC (pentru realizarea de plăți folosind Google Pay), senzor de puls, receiver GPS, dar și certificare IP68.

Pe deasupra suportă și redare audio de pe Spotify, astfel că puteți folosi o pereche de căști Bluetooth pentru a vă bucura de muzica preferată pe parcursul sesiunilor de jogging. Mobvoi chiar lansează alături de ceas o pereche de căști în stil AirPods ce oferă 18 ore de autonomie și certificare IPX5. Acestea costă doar 130 euro, iar ceasul poate fi achiziționat pentru 179.99 euro (preț promoțional). 

Apropo, ceasul vine într-o carcasă din oțel inoxidabil și puteți alege din cele 3 culori disponibile: argintiu, rose gold și negru. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×