Mini Turul Magazinelor #78: Televizoare pe toată linia: QLED, LED la reducere, model cu diagonală mare la preț bun

1.808 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #78: Televizoare pe toată linia: QLED, LED la reducere, model cu diagonală mare la preț bun</b>Acest Mini Tur al Magazinelor este dedicat televizoarelor, pentru că un val de reduceri asociate lor a cuprins câțiva retaileri de la noi. Modelele Samsung au discounturi speciale atât la evoMAG.ro, cât și la Altex.ro. Avem un QLED la reducere pentru voi,

Acest Mini Tur al Magazinelor este dedicat televizoarelor, pentru că un val de reduceri asociate lor a cuprins câțiva retaileri de la noi. Modelele Samsung au discounturi speciale atât la evoMAG.ro, cât și la Altex.ro. Avem un QLED la reducere pentru voi, dar și un televizor cu diagonală mică pentru bunici, plus un LED cu diagonală foarte mare și preț bun. Completam seria cu un PC ASUS de gaming cu specificații medii și sumă corectă.

Iată ofertele:

1. Televizor LED Samsung 139 cm (55") UE55NU7093UXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Televizor LED Samsung 139 cm (55") UE55NU7093UXXH

Unul dintre televizoarele cu cea mai mare diagonală pe care le-am acoperit, acest model LED Samsung măsoară 139 cm în diagonală, iar evoMAG.ro îl vinde la sub 1850 lei. Este evident un model 4K, cu panou LED și tuner digital. Are și difuzoare de 10 W, conectivitate Ethernet și wireless, port USB 2.0 și 2 HDMI-uri.

Este și smart TV și are și WiFi și slot CI+. Cred că nu va trebuie diagonală mai mare de atât atât pentru casă, cât și pentru apartament. Poate doar la vilă…  De la 150 cm e overkill.

2. Televizor LED 60 cm Orizont 24ZT5000 Full HD

elevizor LED 60 cm Orizont 24ZT5000

Trecem în total alt registru, pentru ceea ce mie îmi place să numesc "televizor pentru bunicu' ". Costă doar 446 de lei la Cel.ro și îl aduce pe bunic în epoca Full HD, pe o diagonală e drept mică, de 60 cm. Are timp de răspuns de 15 ms, slot CI+, un port USB, un VGA, deci devine și monitor de PC, dar și SCART și evident HDMI. Vine cu două boxe integrate de 3 W.

3. Televizor QLED Smart Ultra HD 4K, HDR, 138 cm

Televizor QLED Smart Ultra HD 4K, HDR, 138 cm

Altex are reduceri pentru toate modelele TV QLED Samsung din ofertă să, iar cel mai ieftin este acest Samsung, la 3959 lei.  Vine cu suport 4K, HDR, diagonală de 138 cm și funcții smart. Va așteaptă și 5 unități resigilate ale sale, la 3761 de lei. Avem o gamă mai largă de culori decât la modelele LED clasice, dar și muchii ultra înguste.

Primim conectivitate WiFi, Bluetooth, WiFi Direct, dar și woofer și difuzoare 2.2, ceva ce nu prea vezi pe TV-uri, chiar și cele ni. Rulează Tizen OS.

4. Sistem brand ASUS Gaming G11DF

Sistem brand ASUS Gaming G11DF

Întregim acest mini tur cu un sistem PC de gaming ASUS, care costă 2797 lei la PC Garage. Pune la bătaie procesorul midrange vedetă AMD Ryzen 5, în variantă 1600 la 3.2 GHz, care duce și alte task-uri intense în afară de gaming, precum editare video. Are și 1 TB HDD, 8 GB RAM și o placă grafica AMD Radeon RX480 cu 4 GB memorie.

E generos la conectică: 4 porturi USB în față (2 x 2.0 și 2 x 3.0), jack căști, jack microfon, card reader 6 în 1, DVI, LAN, HDMI, DisplayPort, dar și încă 7 USB-uri în spate, inclusiv unul Type-C.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×