eMAG sărbătorește aniversarea de 14 ani prin reduceri de 10 milioane lei; campania promoțională are loc pe 7 decembrie

1.493 ori
<b>eMAG sărbătorește aniversarea de 14 ani prin reduceri de 10 milioane lei; campania promoțională are loc pe 7 decembrie</b>Acum 14 ani, pe data de 7 decembrie lua &icirc;nființare unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața rom&acirc;nească, și anume eMAG. Cu ocazia acestei aniversări, magazinul online ne-a pregătit reduceri &icirc;n valoare totală de 10...

Acum 14 ani, pe data de 7 decembrie lua înființare unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața românească, și anume eMAG. Cu ocazia acestei aniversări, magazinul online ne-a pregătit reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei pentru ziua de luni, 7 decembrie. Posibil ca startul promoțiilor să se dea dimineață, la fel ca și în cazul Black Friday.

Pe lângă reducerile afișate pentru fiecare produse în parte, eMAG va oferi și carduri cadou pentru toate produsele achiziționate. Aceste vouchere vor putea fi utilizate ulterior pentru alte cumpărături din magazinul online.

eMAG ne recomandă crearea unui cont de utilizator încă de pe acum, pentru a scuti din timpul necesar pentru realizarea comenzii în ziua de 7 decembrie. De asemenea, suntem sfătuiți să umplem coșul de cumpărături cu produsele preferate, pentru ca în ziua de luni să avem totul la îndemână. Puteți accesa site-ul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×