Noua generație Apple AirPods primește certificarea Bluetooth SIG; Adoptă tehnologia Bluetooth 5.0

827 ori
<b>Noua generație Apple AirPods primește certificarea Bluetooth SIG; Adoptă tehnologia Bluetooth 5.0</b>Deși ne așteptam ca cei de la Apple să anunțe pe data de 30 octombrie și noile căști Apple AirPods 2, acest lucru nu s-a întâmplat din păcate, semn că debutul căștilor mai întârzie. Totuși, această lansare nu pare fi atât de departe ținând cont

Evenimentul Apple organizat pe data de 30 octombrie era așteptat să ne aducă și lansarea căștilor wireless AirPods 2, o lansare care din păcate nu a mai venit. Deși nu știm când are de gând compania lui Tim Cook să prezinte oficial noua generație de AirPods, astăzi aflăm că modelul succesor tocmai ce a primit certificarea din partea Bluetooth SIG, fiind aici menționat sub numele de serie A2031, respectiv A2032.

AirPods 2

Pe lângă aceste nume de cod listarea scoate la iveală faptul că noile căști wireless vor beneficia de aportul tehnologiei Bluetooth 5.0 la pachet. Din păcate alte detalii nu aflăm pe seama acestei certificări, dar din speculațiile ajunse online știm că Apple ar urma să aducă pe noile căști senzori meniți să monitorizeze starea de sănătate a utilizatorului.

Se vorbește și despre oferirea unei certificări pentru rezistență la apă și praf, dar și despre introducerea unui sistem de anulare a zgomotului de fundal. Câte dintre aceste funcții și caracteristici vehiculate se vor adeveri rămâne de văzut atunci când căștile devin oficiale. O lansare de sărbători nu ar fi exclusă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×