Reduceri și Campanii Online #239: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Cel [...]

620 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #239: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Cel [...]</b>O nouă săptămână este aici și cu Paștele ce ne bate la ușă ar cam fi momentul ideal să comandați produsele dorite pentru a vă asigura că veți primi coletul în timp util. Sunt multe reduceri în online de care puteți profita și desigur

O nouă săptămână este aici și cu Paștele ce ne bate la ușă ar cam fi momentul ideal să comandați produsele dorite pentru a vă asigura că veți primi coletul în timp util. Sunt multe reduceri în online de care puteți profita și desigur veți găsi și produse menite să vă ajute în prepararea bunătăților de Paște. Toate ofertele vă sunt listate mai jos iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă gândiți și la mini-vacanța de Paște și vreți să vă ocupați timpul liber explorând locuri fantastice în mediul virtual, atunci jocul Assassin's Creed Origins pare a fi o alegere ideală. Jocul vă poartă în Egiptul Antic și veți descoperi secretele piramidelor, legendele uitate, ultimii faraoni și povestea începutului Frăției Asasinilor. Origins costă acum doar 85 lei pe Altex în versiunea de PS4 și tot atât și pentru Xbox One.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×