BlackBerry cumpăra o serie de domenii web legate de Android, reconfirmă apropierea unui viitor smartphone de acest OS

918 ori
<b>BlackBerry cumpăra o serie de domenii web legate de Android, reconfirmă apropierea unui viitor smartphone de acest OS</b>Ultimele săptăm&acirc;ni au fost pline de zvonuri şi informaţii legate de un potenţial terminal Android produs de BlackBerry. Fie ca el se va numi Venice sau nu, e clar că un handset de acest gen e &icirc;n pregătiri. Iar azi avem dovezi &icirc;n...

Ultimele săptămâni au fost pline de zvonuri şi informaţii legate de un potenţial terminal Android produs de BlackBerry. Fie ca el se va numi Venice sau nu, e clar că un handset de acest gen e în pregătiri. Iar azi avem dovezi în plus.

BlackBerry Limited ar fi cumpărat o serie de site-uri ce au legătură clară cu Android. E vorba despre AndroidSecured.com şi AndroidSecured.net, achiziţionate pe 7 iulie. Firma canadiană oferă deja o serie de opţiuni de securitate pe multiple sisteme de operare. Spre exemplu BES 12, sistemul său enterprise bazat pe soluţie cloud oferă funcţii de remote management pe iOS, Android, BlackBerry şi Windows Phone.

Prin acestea managerii din corporaţii pot controla de la distanţă terminalele angajaţilor (nu e atât de diabolic pe cât sună, totuşi). În cel mai rău caz, BlackBerry îşi va extinde serviciile de pe Android şi securizarea acestora. În cel mai bun caz, se pregăteşte cu adevărat un foarte interesant smartphone BlackBerry cu Lollipop. Până şi CEO-ul BB, John Chen ar fi declarat recent că nu are nici o problemă cu realizarea unui telefon cu Android la bord.

În plus, ultimele modele BlackBerry rulau aplicaţii Android fără probleme, prin sideloading sau descărcate din Amazon App Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×