Ce cadou crezi că meriți de Crăciun? eMAG.ro lansează eMAGIA și Moș Crăciun Îți răspunde prin ea! (Concurs)

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.975 ori
<b>Ce cadou crezi că meriți de Crăciun? eMAG.ro lansează eMAGIA și Moș Crăciun Îți răspunde prin ea! (Concurs)</b>în cazul în care nu ești sigur dacă ai fost cuminte sau nu, pentru că la urma urmei, nimeni nu vrea să recunoască că nu a fost cuminte, există acum o metodă de a-ți da seama ce cadou meriți de la Moș Crăciun. eMAG.ro a lansat eMAGIA, care...

în cazul în care nu ești sigur dacă ai fost cuminte sau nu, pentru că la urma urmei, nimeni nu vrea să recunoască că nu a fost cuminte, există acum o metodă de a-ți da seama ce cadou meriți de la Moș Crăciun. eMAG.ro a lansat eMAGIA, care vine în întâmpinarea indecișilor, curioșilor și a inocenților care nu știu ce le pregătește Moșu'. Cu această ocazie eMAG.ro are și un concurs pentru voi! 

Dând click aici intri pe o pagină în care simpaticul bărbos din Laponia te pregătește pentru testul de foc al meritelor pe anul 2014. Apoi dacă te vei autentifica cu contul de Facebook, vor fi trecute în revistă câteva poze de profil și fapte de pe pagina ta de socializare, iar Moșul îți va face observație sau te va lăuda. Mesajele sunt personalizate pentru fiecare utilizator, iar după 2 minute de analiză, Moș Crăciun va da verdictul.

La mine, după câteva fotografii în care am fost taguit la zile de naștere și o imagine cu mine și o fată, moșu' a sugerat un LG G3 S 8 GB. Poți să încerci apoi din nou aceasta recapitulare a faptelor lui 2014 sau să partajezi pe Facebook ce a avut moșul din eMAGIA de zis despre cadoul pe care îl meriți. Menționez aici ca telefonul care a apărut în urma analizei moșului e redus cu 100 de lei la prețul de 1199.99 lei la 1099 lei. Astfel, dacă doriți să îi faceți fericiți pe cei dragi, puteți să îi treceți prin filtrul eMAGIC al moșului și să vedeți ce le puteți cumpăra la reducere de pe eMAG.ro.

Pentru a participa la concurs, trebuie să postați un comentariu la acest articol, în care să ne spuneți ce v-a propus Moș Crăciun drept cadou pentru 2014. Postați în cadrul comentariului și captura cu recomandarea de produs făcută de Moș și apoi faceți un screenshot cu comentariul pe care ni-l timiteți la adresa concurs@mobilissimo.ro, împreună cu nume real, adresa și număr de telefon, cu subiect de email "eMAGIA". Tragerea la sorți va avea loc prin random.org și veți putea câștiga un premiu de la eMAG, un iPad Mini WiFi de 16 GB.  Concursul durează până pe 22 decembrie ora 23:59. Puteți accesa eMAGIA dând click pe imaginea din articol!

[UPDATE] - Fericitul câștigător al tabletei iPad Mini prin concursul eMAGIA organizat de eMAG și Mobilissimo.ro, este: Balint Rafael. Felicitări!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×