Cel mai ieftin Samsung Galaxy S III Îl găsiți la QuickMobile.ro!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.210 ori
<b>Cel mai ieftin Samsung Galaxy S III Îl găsiți la QuickMobile.ro!</b>Azi se împlinește o săptămână de când Samsung Galaxy S III a fost anunțat oficial și majoritatea operatorilor și retailerilor de la noi l-au oferit deja spre precomanda și avem și prețurile pentru noul smartphone. Ei bine, astăzi vă...

Azi se împlinește o săptămână de când Samsung Galaxy S III a fost anunțat oficial și majoritatea operatorilor și retailerilor de la noi l-au oferit deja spre precomanda și avem și prețurile pentru noul smartphone. Ei bine, astăzi vă prezentăm și o oferta de preț foarte bună pentru acest model și anume cea de la QuickMobile.ro, care ne oferă un Samsung Galaxy S III la prețul de 2599 lei.

Terminalul este disponibil pe alb, iar termenul de livrare al modelului este "începând cu data de 23 mai", o performanță impresionantă, având în vedere că oficial telefonul ajunge în Europa pe 29-30 mai. Quickmobile.ro anunța și că după 23 mai timpul de așteptare va depinde de numărul de comenzi înregistrate. Vă reamintesc că mult-așteptatul telefon pune la dispoziție un display HD de 4.8 inch (Super AMOLED), o cameră de 8 megapixeli, procesor quad-core Exynos și tehnologia S Voice, care ca va permite să controlați toate funcțiile importante ale terminalului prin voce.

Avem și funcția Social Tag, care recunoaște prietenii de pe Facebook în poze și Smart Stay, o funcție inovatoare care recunoaște că vă uitați la telefon, prin intermediul camerei din față, care vă va detecta privirea și va menține un afișaj luminos. Samsung Galaxy S III măsoară 8.6 mm în grosime, cântărește 133 de grame și dispune de protecție Gorilla Glass 2 pentru ecran. Așteptăm cu nerăbdare să ne sosească și nouă un model la teste cât mai curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×