Cel mai ieftin Samsung Galaxy S III Îl găsiți la QuickMobile.ro!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.141 ori
<b>Cel mai ieftin Samsung Galaxy S III Îl găsiți la QuickMobile.ro!</b>Azi se împlinește o săptămână de când Samsung Galaxy S III a fost anunțat oficial și majoritatea operatorilor și retailerilor de la noi l-au oferit deja spre precomanda și avem și prețurile pentru noul smartphone. Ei bine, astăzi vă...

Azi se împlinește o săptămână de când Samsung Galaxy S III a fost anunțat oficial și majoritatea operatorilor și retailerilor de la noi l-au oferit deja spre precomanda și avem și prețurile pentru noul smartphone. Ei bine, astăzi vă prezentăm și o oferta de preț foarte bună pentru acest model și anume cea de la QuickMobile.ro, care ne oferă un Samsung Galaxy S III la prețul de 2599 lei.

Terminalul este disponibil pe alb, iar termenul de livrare al modelului este "începând cu data de 23 mai", o performanță impresionantă, având în vedere că oficial telefonul ajunge în Europa pe 29-30 mai. Quickmobile.ro anunța și că după 23 mai timpul de așteptare va depinde de numărul de comenzi înregistrate. Vă reamintesc că mult-așteptatul telefon pune la dispoziție un display HD de 4.8 inch (Super AMOLED), o cameră de 8 megapixeli, procesor quad-core Exynos și tehnologia S Voice, care ca va permite să controlați toate funcțiile importante ale terminalului prin voce.

Avem și funcția Social Tag, care recunoaște prietenii de pe Facebook în poze și Smart Stay, o funcție inovatoare care recunoaște că vă uitați la telefon, prin intermediul camerei din față, care vă va detecta privirea și va menține un afișaj luminos. Samsung Galaxy S III măsoară 8.6 mm în grosime, cântărește 133 de grame și dispune de protecție Gorilla Glass 2 pentru ecran. Așteptăm cu nerăbdare să ne sosească și nouă un model la teste cât mai curând!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×