eMAG desfășoară o nouă campanie de reduceri În perioada 16 - 26 februarie

1.070 ori
<b>eMAG desfășoară o nouă campanie de reduceri În perioada 16 - 26 februarie</b>La scurt timp de la ofertele cu ocazia Valentine&rsquo;s Day, astăzi cei de la eMAG dau startul unei noi promoții speciale ce se va desfășura timp de o săptămână în perioada 16 - 26 februarie. Printre produsele cu prețuri reduse se numără...

La scurt timp de la ofertele cu ocazia Valentine’s Day, astăzi cei de la eMAG dau startul unei noi promoții speciale ce se va desfășura timp de o săptămână în perioada 16 - 26 februarie. Printre produsele cu prețuri reduse se numără smartphone-uri, tablete, laptop-uri și accesorii pentru device-urile noastre.

Smartphone-ul scos în evidență de eMAG odată cu această campanie este Samsung Galaxy S5, device cu display Full HD de 5.1 inch, procesor quad-core Snapdragon 801, 2 GB memorie RAM, scanner pentru amprente și cameră foto principală de 16 megapixeli.

Totodată, aflați că achiziția acestui model vă aduce în perioada menționată mai sus și o husă de tip carte prin care puteți verifica notificările direct prin fereastra dedicată fară a o deschide. Prețul telefonului este acum de 1.949 lei.

De asemenea, și prima generație a tabletei iPad Mini beneficiază de un preț special, aceasta fiind disponibilă pentru suma de 999 lei. Puteți consulta întreaga ofertă de produse cu prețuri ce beneficiază de discount-uri chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×