eMAG.ro oferă tablete și smartphone-uri Allview cu prețuri speciale în perioada 7-9 aprilie

1.108 ori
<b>eMAG.ro oferă tablete și smartphone-uri Allview cu prețuri speciale în perioada 7-9 aprilie</b>Cu ocazia sărbătorilor de Paște ce ne bat la ușă, cei de la eMAG au dat ieri startul unei campanii speciale de reduceri prin care smartphone-urile și tabletele comercializate sunt oferite la prețuri foarte bune &icirc;mpreună cu un card cadou la...

Cu ocazia sărbătorilor de Paște ce ne bat la ușă, cei de la eMAG au dat ieri startul unei campanii speciale de reduceri prin care smartphone-urile și tabletele comercializate sunt oferite la prețuri foarte bune împreună cu un card cadou la pachet. Printre acestea regăsim și produse marca Allview ce ne-ar putea ajunge în buzunar.

Avem parte de o reducere foarte consistentă pentru smartphone-ul Allview A5 Quad, un terminal cu procesor quad-core, display TFT de 4.3 inch, cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și suport dual-SIM. Prețul acestuia scade timp de 3 zile de la 459 lei la doar 299 lei. De asemenea, primim și un card cadou în valoare de 29 lei. 

Allview A4 You

Reducerea de 30% o întâlnim și în cazul lui Allview A4 You, device ce costă acum doar 179 lei la eMAG. Pentru această sumă beneficiem de un terminal compact cu procesor dual-core, display de 3.5 inch și sloturi dual-SIM. 

Allview Viva H10

Totodată, în oferta eMAG se remacă și tablete cu prețuri speciale, una dintre acestea fiind și Allview Viva H10, model cu display HD de 10.1 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și baterie de 8.000 mAh ce promite până la 7.5 ore de autonomie în modul redare video. Viva H10 costă 599 lei și vine cu un card cadou de 59 lei pentru oferit celor dragi.

Alte reduceri Allview:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×