Karbonn Sparkle-V primește începând de astăzi Android 5.1 Lollipop în România

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 931 ori
<b>Karbonn Sparkle-V primește începând de astăzi Android 5.1 Lollipop în România</b>Printre terminale pe care le-am testat acum ceva timp aici la Mobilissimo.ro acum ceva timp, se număra și Karbonn Sparkle V, unul dintre primele smartphone-uri ce face parte din programul Android One. După cum știți, device-urile din această serie...

Printre terminale pe care le-am testat acum ceva timp aici la Mobilissimo.ro acum ceva timp, se număra și Karbonn Sparkle V, unul dintre primele smartphone-uri ce face parte din programul Android One. După cum știți, device-urile din această serie beneficiază de update-uri foarte rapide la noile versiuni OS.

Acest lucru se întâmplă chiar astăzi, zi în care oficialii Karbonn România ne anunță cu privire la faptul că toate telefoanele Sparkle V comercializate pe plan local primesc actualizarea la Android 5.1 Lollipop.

Aflăm că update-ul de 410 MB va sosi prin intermediul OTA, modalitate prin care utilizatorii nu vor avea de făcut mare lucru pentru a actualiza telefonul. Singurii pași ce trebuie urmați constă în verificarea prezenței noii versiuni din meniul de setări - despre telefon - actualizare software, și descărcarea acesteia. Telefonul Karbonn Sparkle V are un preț de 449 lei zilele acestea la eMAG.ro, achiziție ce vă aduce și un card cadou de 45 lei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×