Karbonn Sparkle-V primește începând de astăzi Android 5.1 Lollipop în România

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 916 ori
<b>Karbonn Sparkle-V primește începând de astăzi Android 5.1 Lollipop în România</b>Printre terminale pe care le-am testat acum ceva timp aici la Mobilissimo.ro acum ceva timp, se număra și Karbonn Sparkle V, unul dintre primele smartphone-uri ce face parte din programul Android One. După cum știți, device-urile din această serie...

Printre terminale pe care le-am testat acum ceva timp aici la Mobilissimo.ro acum ceva timp, se număra și Karbonn Sparkle V, unul dintre primele smartphone-uri ce face parte din programul Android One. După cum știți, device-urile din această serie beneficiază de update-uri foarte rapide la noile versiuni OS.

Acest lucru se întâmplă chiar astăzi, zi în care oficialii Karbonn România ne anunță cu privire la faptul că toate telefoanele Sparkle V comercializate pe plan local primesc actualizarea la Android 5.1 Lollipop.

Aflăm că update-ul de 410 MB va sosi prin intermediul OTA, modalitate prin care utilizatorii nu vor avea de făcut mare lucru pentru a actualiza telefonul. Singurii pași ce trebuie urmați constă în verificarea prezenței noii versiuni din meniul de setări - despre telefon - actualizare software, și descărcarea acesteia. Telefonul Karbonn Sparkle V are un preț de 449 lei zilele acestea la eMAG.ro, achiziție ce vă aduce și un card cadou de 45 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×