eMAG.ro porneşte REVOLUȚIA PREȚURILOR de mâine dimineaţă: Galaxy S7 scade la un nou prag istoric, laptopuri şi televizoare la reducere

3.062 ori
<b>eMAG.ro porneşte REVOLUȚIA PREȚURILOR de mâine dimineaţă: Galaxy S7 scade la un nou prag istoric, laptopuri şi televizoare la reducere</b>Am văzut că vedetele şi divele de pe Facebook se etalează la shopping în această perioadă ştiut fiind faptul că ianuarie e luna anului cu cele mai mari reduceri, chiar mai mari decât de Black Friday uneori. eMAG.ro are propria serie de reduceri, din..

Am văzut că vedetele şi divele de pe Facebook se etalează la shopping în această perioadă ştiut fiind faptul că ianuarie e luna anului cu cele mai mari reduceri, chiar mai mari decât de Black Friday uneori. eMAG.ro are propria serie de reduceri, din ciclul "REVOLUȚIA PREȚURILOR", iar noul val ia startul dimineaţa, pe 17 ianuarie.

Perioada discounturilor tine până pe 19 ianuarie şi noi am aflat deja câteva dintre produsele vizate. În primul rând Samsung Galaxy S7 scade la un nou prag psihologic de preţ, flagship-ul de anul trecut ajungând să coste doar 2.299 lei, în varianta aurie de 32 GB. Apoi vom avea şi un laptop Lenovo IdeaPad 110 cu procesor Intel Pentium N3710, 4 GB RAM şi ecran de 15.6 inch la doar 999 lei, pentru studenţii aflaţi în sesiune.

Retailerul ne propune şi un televizor smart LED Samsung la doar 1.999 lei, un model 4K de 81 cm şi un produs ceva mai inedit, o saltea super-ortopedică la excelentul preţ de 499 lei. Are şi un efect de micro-masaj, util pentru lungile nopţi de iarnă ce urmează. Cele 3 zile de promoţii încep de mâine şi noi v-am oferit doar câteva exemple, dar sunt sigur că multe alte produse vor primi discounturi similare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×