EverBuying.net dă startul campaniei Cyber Monday; telefoane, tablete, dar și smartwatch-uri cu reduceri de până la 55%

1.393 ori
<b>EverBuying.net dă startul campaniei Cyber Monday; telefoane, tablete, dar și smartwatch-uri cu reduceri de până la 55%</b>Ziua de Black Friday a trecut, dar asta nu &icirc;nseamnă că promoțiile pregătite de retaileri se vor opri aici, cel puțin &icirc;n alte țări. După cum ne-am obișnuit, imediat după această campanie, urmează Cyber Monday, un eveniment de...

Ziua de Black Friday a trecut, dar asta nu înseamnă că promoțiile pregătite de retaileri se vor opri aici, cel puțin în alte țări. După cum ne-am obișnuit, imediat după această campanie, urmează Cyber Monday, un eveniment de reduceri ce are loc în prima zi de luni de după Black Friday, în cazul nostru chiar mâine pe data de 30 noiembrie.

EverBuying este un retailer participant la această campanie, și vine în întâmpinarea noastră cu fel și fel de produse la prețuri speciale. Magazinul de față organizează campania de Cyber Monday în perioada 29 noiembrie - 1 Decembrie. În rândurile de mai jos puteți găsi câteva produse interesante din promoție.

Unul dintre acestea este și phablet-ul LeTV 1S, un device despre care v-am vorbit de multe ori aici pe Mobilissimo, și asta pentru că este un terminal cu adevărat impresionant. Pentru suma de doar 195.99 dolari beneficiem de un smartphone cu display FHD de 5.5 inch, procesor octa-core Mediatek MT6795 de 2.2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB de stocare, și cameră foto de 13 megapixeli.

De asemenea, în categoria smartphone le avem și pe Ulefone BeTouch 3, telefon cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core, 3 GB RAM și Android 5.1 Lollipop la pachet. EverBuying vinde acest model la un preț de 149.99 dolari în perioada mai sus menționată.

Avem posibilitatea de a opta și pentru alte terminale la fel de interesante, cum este cazul lui Bluboo Xtouch - 157.99 dolari, sau Ulefone BeTouch 2 - 169.99 dolari. Ne atrage atenția și smartwatch-ul DZ09, un device purtabil cu senzor foto la pachet, ce costă acum doar 18.99 dolari ~ 80 lei.

Nu în ultimul rând, vom putea alege și tableta Onda V919, terminal dual-boot ce vine cu Windows 10 și Android 4.4 KitKat la pachet. Primim 2 GB RAM, un procesor quad-core Intel Z3735F de 1.83 GHz, 64 GB de stocare, slot microSD și un display IPS de 9.7 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli. Prețul său este acum de doar 149.59 dolari ~ 628 lei.

Întreaga ofertă EverBuying de Cyber Monday, poate fi consultată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×