EverBuying.net sărbătorește luna martie printr-o serie de vânzări flash; avem și tablete cu 8 GB RAM în ofertă

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.226 ori
<b>EverBuying.net sărbătorește luna martie printr-o serie de vânzări flash; avem și tablete cu 8 GB RAM în ofertă</b>&Icirc;n mai toate colțurile lumii, luna martie este sărbătorită de către populație - lună ce marchează at&acirc;t &icirc;nceputul primăverii, dar care este dedicată și publicului feminin &icirc;n același timp. Dacă pe plan local avem zilele...

În mai toate colțurile lumii, luna martie este sărbătorită de către populație - lună ce marchează atât începutul primăverii, dar care este dedicată și publicului feminin în același timp. Dacă pe plan local avem zilele de 1 și 8 martie pentru a celebra femeia, americanii sărbătoresc timp de o lună contribuția femeilor asupra istoriei și asupra vremurilor contemporane.

Și asiaticii au împrumutat această sărbătoare, motiv numai bun pentru o nouă campanie de reduceri mult-așteptată. EverBuying.net este unul dintre magazinele online ce desfășoară un astfel de eveniment, fiind aplicate reduceri atractive pentru mai toate produsele comercializate pe site.

Teclast X16 Power

Ce ne atrage atenția din start, este tableta Teclast X16 Power - dispozitiv ce poate fi achiziționat în acest moment la pre-comandă. Produsul vine cu display IPS Full HD de 11.6 inch, procesor quad-core Intel X7-Z8700 de 1.6 GHz, 8 GB memorie RAM și 64 GB de stocare + slot microSD de până la 128 GB.

Această tabletă este una de tip dual-boot cu Windows 10 și Android 5.1 la pachet, trecerea de la un OS la altul fiind realizat prin simpla apăsare a unui buton. Aflați că Teclast X16 Power aduce o baterie de 32300 mWh, suport HDMI, conectivitate WiFi și un slot magnetic ce permite atașarea unui dock tastatură. Teclast X16 Power costă acum 347.74 dolari ~ 1.400 lei.

Ulefone Power

Un alt produs ce face parte din campania actuală EverBuying.net, este smartphone-ul Ulefone Power - nume ce probabil vă sună foarte cunoscut. Este vorba despre un terminal cu dotări high-end ce adoptă și o baterie generoasă de 6050 mAh, asta fără a contribui foarte mult la capitolul grosime.

Telefonul oferă un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli, dar și un senzor frontal de 5 megapixeli perfect pentru selfie-uri. În perioada promoției, telefonul costă doar 169.99 dolari ~ 691 lei.

Pentru alte reduceri la fel de interesante, puteți consulta oferta EverBuying.net chiar de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×