evoMAG dă timpul Înapoi! Ediția numărul 2 de Black Friday va avea loc mâine (probabil de la ora 00:00:00 la noapte)

1.017 ori
<b>evoMAG dă timpul Înapoi! Ediția numărul 2 de Black Friday va avea loc mâine (probabil de la ora 00:00:00 la noapte)</b>Dacă ieri aflam că F64 va organiza o nouă ediție de Black Friday, iată că și alți comercianți se alătură, printre care se numără și evoMAG. Aceștia demarează o nouă campanie de reduceri semnificative la peste 7000 de produse. &nbsp; în...

Dacă ieri aflam că F64 va organiza o nouă ediție de Black Friday, iată că și alți comercianți se alătură, printre care se numără și evoMAG. Aceștia demarează o nouă campanie de reduceri semnificative la peste 7000 de produse.

în comunicatul de presă primit astăzi, evoMAG ne spune că va da timpul înapoi și îl va opri pe 29 noiembrie. Astfel, vom asista la cea de-a 2 ediție Black Friday organizată de evoMAG, după ce și săptămâna trecută, pe 22 noiembrie, aceștia au desfășurat un astfel de eveniment.

Motivul pentru care au decis să mai organizeze și cea de-a 2-a ediție, este datorită faptului că au obținut rezultate peste așteptări din campania trecută, dar și pentru că cererea din partea clienților a fost foarte mare, lucru ce a făcut ca stocurile să fie epuizate rapid. Printre reducerile oferite se vor număra laptop-uri la prețuri începând de la 949 lei, tablete la 249 lei, imprimante și espressoare la 99 lei, routere wireless ce vor costa 49 lei, sau televizoare al căror preț va fi mai mic cu aproximativ 1000 EUR, discount-urile oferite fiind de până la 80%.

De asemenea, și WatchShop.ro va oferi reduceri de până la 50% la branduri premium de ceasuri. în stoc se vor afla aproximativ 3.000 de produse, iar valoarea totală a acestor va fi de 300.000 EUR. Mai aflăm și faptul că abonații la newsletter-ul evoMAG vor primi catalogul cu reduceri cu 6 ore înainte. Pentru a afla exact ce reduceri vor fi oferite, vă așteptăm în această seara în cadrul sesiunii de live blogging pe site, sau pe forumul Mobilissimo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×