Samsung Galaxy S5 ar putea să nu vină cu stabilizare optică, iată alte posibile dotări

1.144 ori
<b>Samsung Galaxy S5 ar putea să nu vină cu stabilizare optică, iată alte posibile dotări</b>Astăzi avem o nouă serie de zvonuri legate de dotările lui Samsung Galaxy S5, care aparent nu va avea o cameră atât de puternică pe cât ne așteptam. Inițial se vorbea despre o cameră de 16 MP cu captura 4K și stabilizare optică, dar aceasta...

Astăzi avem o nouă serie de zvonuri legate de dotările lui Samsung Galaxy S5, care aparent nu va avea o cameră atât de puternică pe cât ne așteptam. Inițial se vorbea despre o cameră de 16 MP cu captura 4K și stabilizare optică, dar aceasta din urmă se pare că nu va fi implementată.

Ar fi bizar că Galaxy S5 să nu aibă OIS, mai ales că flagshipul actual al celor de la LG, G2 vine cu această dotare. Surse din Coreea sugerează că Samsung nu ar fi putut să obțină toate componentele necesare la timp, astfel că stabilizarea optică va fi omisă și păstrată pentru Galaxy Note 4. Alte dotări de pe lista de zvonuri sunt un procesor 64 bit Exynos sau un nou Snapdragon de la Qualcomm, plus 3 GB RAM și o baterie de 4000 mAh.

Terminalul va rula Android 4.4 KitKat din start și dacă ne luăm după scăparea de acum câteva zile, am putea avea și o ramă metalică aici și un contur metalic real de această dată, nu doar plastic ce imita metalul. Samsung Galaxy S5 va intra în producție în ianuarie și va fi lansat în martie 2014, deci îl vom putea vedea la MWC 2014, cu puțin noroc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×