evoMAG vine cu noi reduceri pentru produsele resigilate; iată cum se prezintă oferta magazinului

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.105 ori
<b>evoMAG vine cu noi reduceri pentru produsele resigilate; iată cum se prezintă oferta magazinului</b>După cum știți deja, majoritatea magazinelor online din Rom&acirc;nia comercializează și produse de tip resigilat, device-uri ce beneficiază de un preț redus, dar și de garanție pe 2 ani. evoMAG este unul dintre magazinele ce aduce și reduceri...

După cum știți deja, majoritatea magazinelor online din România comercializează și produse de tip resigilat, device-uri ce beneficiază de un preț redus, dar și de garanție pe 2 ani. evoMAG este unul dintre magazinele ce aduce și reduceri pentru aceste produse, detaliu despre care aflați în rândurile de mai jos.

Începând de astăzi retailerul vine cu discount-uri atractive pentru acele smartphone-uri, tablete și gadget-uri din categoria resigilat, oferta fiind una variată. Printre telefoanele din portofoliul evoMAG.ro se află și modelul Samsung Galaxy A5, un model vândut acum pentru suma de 1.049 lei în varianta resigilată.

Și Sony Xperia Z3 primește acum un preț special de la evoMAG, smartphone ce vine cu display Full HD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM, procesor quad-core Snapdragon 801 și cameră foto principală de 20.7 megapixeli. Potrivit descrierii de pe site, device-ul nu prezintă urme de zgârieturi, accesoriile fiind totodată sigilate.

Acest model poate fi găsit pe site-ul evoMAG.ro la un preț de 1.819 lei . Pentru lista completă de reduceri puteți accesa pagina magazinului de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×