Nokia îşi rezolvă disputa legată de brevete cu Samsung, câştigând sute de milioane de euro

1.165 ori
<b>Nokia îşi rezolvă disputa legată de brevete cu Samsung, câştigând sute de milioane de euro</b>Nu doar Samsung şi Apple au dispute cu privire la brevete şi proprietăţi intelectuale, ci şi Nokia şi Samsung. Astăzi a venit şi decizia oficială legată de acest caz şi se pare că Nokia &icirc;şi va creşte veniturile din brevete cu...

Nu doar Samsung şi Apple au dispute cu privire la brevete şi proprietăţi intelectuale, ci şi Nokia şi Samsung. Astăzi a venit şi decizia oficială legată de acest caz şi se pare că Nokia îşi va creşte veniturile din brevete cu câteva sute de milioane de euro.

Suma plătită de Samsung îi va aduce vânzările de brevete la un total de 1.02 miliarde de euro pe anul 2015, aproape dublu faţă de 2014. Banii vor ajunge la secţiunea Nokia Technologies, iar în următorii ani această va genera în jur de 800 de milioane de euro pe an. Nokia şi Samsung au început în 2013 procedurile de arbitraj pentru a stabili compensaţiile băneşti pentru brevete pe o perioadă de 5 ani.

Finlandezii au o dispută similară şi cu LG şi par gata să recupereze rapid suma de 15.6 miliarde de euro investită în preluarea francezilor de la Alcatel-Lucent. 1.3 miliarde de euro este suma pe care Nokia Technologies o aşteaptă în intervalul 2016-2018 din arbitraje în desfăşurare. Să fie acesta un patent troll mai mare decât Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×