F64 dă startul campaniei de reduceri Black Friday Pro; discount-uri masive pentru aparatele foto profesionale

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.233 ori
<b>F64 dă startul campaniei de reduceri Black Friday Pro; discount-uri masive pentru aparatele foto profesionale</b>Deși adevăratul Black Friday este programat pentru ultima zi de vineri din luna noiembrie, pe piața din România, acest fenomen este întâlnit din ce în ce mai des, denumirea de Black Friday fiind preluată de mai toți retailerii cu ocazia debutului...

Deși adevăratul Black Friday este programat pentru ultima zi de vineri din luna noiembrie, pe piața din România, acest fenomen este întâlnit din ce în ce mai des, denumirea de Black Friday fiind preluată de mai toți retailerii cu ocazia debutului unei campanii de reduceri. O astfel de ofertă specială este desfășurată zilele acestea și de către F64.

Magazinul în cauză va oferi discount-uri masive la aparatele foto profesionale și la accesorii foto în perioada 24 - 26 octombrie, campania numindu-se Black Friday Pro. Astfel, pasionații de fotografie se pot bucura de reduceri pe măsură la o gamă largă de produse marca Nikon și Canon.

Printre produsele cu cele mai mari discount-uri îl avem pe Nikon D4s body, aparat foto DSLR ce primește o reducere de 6.000 lei, prețul său fiind acum de 19.997 lei, principala categorie de public vizată fiind fotografii profesioniști. Pentru mai multe reduceri puteți consulta pagina F64.ro chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×