UPC lansează aplicația UPC TV România pentru Android, permite Înregistrarea de conținut media de pe tabletă/telefon

3.198 ori
<b>UPC lansează aplicația UPC TV România pentru Android, permite Înregistrarea de conținut media de pe tabletă/telefon</b>Operatorul de cablu UPC a lansat în această săptămână aplicația UPC TV România pentru smartphone-uri și tablete. Software-ul permite utilizatorilor să înregistreze conținut media difuzat la TV, oriunde și oricând. &nbsp; Aplicația oferă...

Operatorul de cablu UPC a lansat în această săptămână aplicația UPC TV România pentru smartphone-uri și tablete. Software-ul permite utilizatorilor să înregistreze conținut media difuzat la TV, oriunde și oricând.

Aplicația oferă posibilitatea de a controla mediabox-ul, de a accesa ghidul TV, de a căuta programul preferat sau de a primi notificări cu recomandări TV din ziua respectivă. Veți găsi aplicația in Play Store deocamdată, ea urmând să ajungă în curând și în App Store, pe iOS. Dacă doriți să folosiți funcția de înregistrare a programelor TV, veți avea nevoie de un abonament TV cu mediabox DVR sau DVR HD la pachet și cont My UPC.

Puteți schimba și postul TV urmărit într-un moment cu o funcție specială din aplicație. Veți putea descărca aplicația de aici, iar interfața sa este intuitivă, după cum se poate vedea. Ghidul TV e bine structurat din câte văd, iar softul se mișcă rapid.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×